Померла Ірина Фаріон: всі подробиці загибелі однієї з найвідоміших львів’янок посеред білого дня

Сьогодні не стало Ірини Фаріон. Що відомо про обставини? Про що знали сусіди найвідомішої екс-депутатки Верховної Ради? Дізнайтеся про все у матеріалі.

Ірина Фаріон померла. Сьогодні жінка вийшла з підʼїзду, нічого не підозрюючи пішовши у справах, але цей день став останнім для неї.

Надвечір у Львові на вулиці Масарика місцеві мешканці почули стрілянину. Як потім розповіла одна із сусідок, подумали, що почалась тривога, але все виявилось не так. Ірині викликали швидку і її у дуже важкому стані госпіталізували.

Ірина Фаріон померла: всі останні подробиці події

Телеграм-канали повідомляють, що хлопця бачили сусіди. На вигляд досить молодий — всього років 20-25. Приходив зранку у двір. Чатував. Це все тривало близько 2-3 тижнів. Про мотиви не відомо нічого, адже поліція зараз вживає заходів зі встановлення особи та її затримання.

Висловився про подію навіть Президент, зазначивши про те, що поліція вживає всіх можливих заходів, аби знайти людину, що обовʼязково понесене відповідальність за скоєне.

Ірина Фаріон померла: всі останні подробиці події

Тим часом мережею шириться також інформація, що на виїзді з міста стали перевіряти автомобілі. Місцеві мешканці також повідомили, що чули стрілянину на вулиці Стрийський. Висунули припущення про те, що це могло бути затримання нападника. Проте, поліція спростувала це.

Лікарі тривалий час боролись за життя відомої філологині. Втім, її душа вже відлетіла до Господа.

Ірина Дмитрівна Фаріон запамʼяталася, як науковиця, викладачка, людина-енцикопедія, яка, здається, що вивчила про українську геть усе. Вона популяризувала рідну мову з молодих років. У 1996 році здобула ступінь кандидата наук у філології. Чимало часу присвятила викладацькій діяльності. Ніколи не стояла осторонь важливих подій в Україні.

Популярне

Схожі статті

Де сьогодні Віктор Андрієнко, український батько “Шоу довгоносиків”: він тривалий час працював на росіян

Сьогодні Віктор Андрієнко — це не просто актор, а людина, яка пройшла складний шлях, залишившись улюбленцем глядачів різних поколінь — як тих, хто пам'ятає "Шоу довгоносиків", так і молоді.

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.