Надихнувся батьком чи знайшов свій метод? Ігор Кондратюк пригадав тата і зізнався, як виховує своїх дітей

Питання виховання дітей та їхнього залучення до навчання завжди було актуальним для батьків. У кожного свій підхід та свої методи, і немає єдиного правильного способу, який би підходив усім.

Відомий продюсер та телеведучий Ігор Кондратюк поділився своїми думками на цю тему, розповівши про методи свого батька та власний підхід до виховання дітей.

Методи батька

Ігор Кондратюк зізнається, що його батько мав такий авторитет, що не потрібно було багато слів, щоб змусити його вчитися.

“Він мене жодного разу не бив, але я був боягузом. Я краще 8 разів перепишу домашку, ніж почую його: “Що це таке?” — згадує він.

Вплив та повага до батька були настільки сильними, що Ігор самостійно прагнув до навчання, намагаючись виправдати очікування та не розчарувати свого батька.

Виховання власних дітей

Проте, виховуючи власних дітей, Ігор зіткнувся з іншою реальністю. Він зазначає, що не всі діти однакові, і кожен потребує індивідуального підходу. Замість авторитарного стилю, який використовував його батько, Ігор обрав методи, що враховують здібності та особливості характеру кожної дитини.

“Я змушував їх вчитися, але порівняно з моїм батьком я — демократ”.

Він розповів, що в нього “унікальна донька, яку ніколи ніхто не перевіряв, але вона закінчила школу з золотою медаллю і зараз вчиться в Аризонському  університеті”.

Ігор намагається бути уважним до інтересів своїх дітей, підтримувати їхні захоплення та мотивувати до навчання через позитивні приклади та заохочення.

Нагадаємо, що його сини зараз знаходяться у Києві. Старший син Сергій – відеомонтажер, який зараз проходить вишкіл в армії. А середній син Данило займається блокчейном. У США живе тільки молодша донька Поліна. Вона вивчає космічну інженерію.

Ігор Кондратюк розповів про свого батька та виховання власних дітей. Скриншот фото з Мережі

Популярне

Схожі статті

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.

Донька Алена Делона розповіла про перший період життя без батька: “Місяць без моєї руки у твоїй”

Минув місяць з того дня, як великий Ален Делон пішов у вічність, і цей час став особливо важким для його доньки Анушки. Кожен, хто втрачав рідних, добре знає, як болісно переживати саме перші дні.

Тіна Кароль перехопила естафету від Pianoбоя: поп-діва буде обирати пісні для Нацвідбору на Євробачення

Українська поп-діва Тіна Кароль отримала почесну роль музичної продюсерки Нацвідбору на Євробачення-2025, замінивши на цій посаді Дмитра Шурова, всім відомого як Pianoбой.