Багато з ким працював, але цей — унікальний: Сергій Притула з особливим розмахом “пропісочив” Миколу Тищенка

Сергій Притула опинився у центрі уваги через свою гостру реакцію на події, пов'язані з ситуацією навколо ветерана-військовослужбовця Дмитра Павлова та депутата Миколи Тищенка.

Нещодавно стало відомо про випадок побиття ветерана війни Дмитра Павлова охоронцями Миколи Тищенка. Павлов, відомий у військових колах на псевдо “Син”, отримав серйозні травми на очах у своєї маленької дитини, що викликало хвилю обурення серед його товаришів по службі та широкої громадськості. Інцидент швидко набрав розголосу, і багато хто вимагав пояснень та покарання винних.

Реакція Сергія Притули

Сергій Притула з Дмитром Павловим, що став жертвою нападу охоронців Тищенка. Скриншот фото з Мережі

Сергій Притула, відомий своїми волонтерськими ініціативами та підтримкою військових, не зміг залишитися осторонь цієї події. Дізнавшись про побиття свого товариша, він висловив своє глибоке обурення діями Тищенка та його охоронців.

“Багато з ким працював, але цей — унікальний…” — сказав Притула, натякаючи на особливу зухвалість та безвідповідальність Тищенка.

У своєму зверненні, яке він опублікував у соціальних мережах, Притула не стримував емоцій.

“Я добре знаю Дмитра. Це адекватна та урівноважена людина. В принципі такі як Тищенко, які на початку вторгнення переховувались на Закарпатті, повинні цілувати Сину ноги”.

Він підкреслив, що такий вчинок є неприйнятним, особливо коли мова йде про ветеранів, які захищали країну. Він з гіркотою каже, що не розуміє, куди дивляться у Верховній Раді, залишаючи у своїх рядах людину, що претендує на роль лідера та захисника народу, а сам дозволяє своїм охоронцям знущатися з героїв.

Притула також зазначив, що цей інцидент не має залишитися без уваги та відповідальності. Він закликав громадськість та правоохоронні органи вжити всіх необхідних заходів для розслідування справи та покарання винних.

Його гостра реакція на події навколо побиття Дмитра Павлова є яскравим прикладом того, як важливо підтримувати одне одного і боротися за справедливість.

Популярне

Схожі статті

Донька Алена Делона розповіла про перший період життя без батька: “Місяць без моєї руки у твоїй”

Минув місяць з того дня, як великий Ален Делон пішов у вічність, і цей час став особливо важким для його доньки Анушки. Кожен, хто втрачав рідних, добре знає, як болісно переживати саме перші дні.

Тіна Кароль перехопила естафету від Pianoбоя: поп-діва буде обирати пісні для Нацвідбору на Євробачення

Українська поп-діва Тіна Кароль отримала почесну роль музичної продюсерки Нацвідбору на Євробачення-2025, замінивши на цій посаді Дмитра Шурова, всім відомого як Pianoбой.

Я й не здогадувалась, що можна зробити це так просто: з фаршу, грибів та сиру готую шикарний соковитий рулет

Соковитий рулет із фаршу, грибів та сиру – це справжня знахідка для тих, хто хоче здивувати дорогих їдоків чимось особливим. Такий рулет виходить надзвичайно ароматним і ніжним.