facebook

“Моїм двом кружечкам”: Олена Кравець з Кварталу неординарно привітала своїх двійнят з днем народження (ФОТО)

Відома українська телеведуча та актриса Олена Кравець показала своїх молодших дітей у день їхнього народження. Як вони змінились і на кого стали схожими?

Олена Кравець, відома українська актриса й телеведуча, має трьох дітей. Найстарша донька знаменитості вже давно живе окремо від своїх батьків, а молодші діти зірки – з нею та її чоловіком. Нещодавно їм виповнилось 8 років.

Зіркова мати ніжно привітала своїх дітей з їхнім святом на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Олена Кравець продемонструвала невеликий презент, який встигла подарувати дітям просто у день їхнього народження.

Двійнята Олени Кравець – фото

На опублікованій в Інстаграм-історіях фотографії можна побачити Івана та Катерину, які позують у двох кружечках від перевернутої цифри вісім. Олена Кравець жартом назвала своїх дітей “двома кружечками”, оскільки їх не було видно за красивою святковою кулькою.

Олена Кравець несподівано показала, як виглядають її син і донька у день свого народження
Олена Кравець несподівано показала, як виглядають її син і донька у день свого народження

Хай там як, але хоча б трішки розгледіти малят таки можна. На опублікованій Оленою Кравець світлині чудово видно, що її донька мало схожа на неї чи її чоловіка окремо. У зовнішності Катерини однаково помітні риси обох батьків.

А ось син Олени Кравець ніби більше схожий на свою зіркову маму. Іван яскраво усміхався на опублікованому актрисою кадрі, а погляд був спрямований на рідну людину, яка робила це фото. Якщо придивитись, то можна побачити, що хлопчик і дійсно майже копія мами.

Олена Кравець несподівано показала, як виглядають її син і донька у день свого народження
Олена Кравець несподівано показала, як виглядають її син і донька у день свого народження

Нагадаємо, що відома українська актриса та колишня зірка шоу “Квартал-95” Олена Кравець стала мамою вдруге, народивши двійнят. 2016 року у серпні стало відомо, що зірка народила Івана та Катерину у столичній лікарні.

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?