facebook

Лілія Ребрик показала всіх своїх дітей від одного “Дикого” чоловіка: народжує виключно дівчат – і всі різні

Лілія Ребрик з Андрієм Диким й раніше жили у любові й злагоді, а після народження третьої донечки у родині взагалі запанувала ідилія. Погляньмо, як виглядають усі 3 дівчинки.

Зі свого особистого життя Лілія Ребрик таємниці не робить. Ледь не щодня викладає в мережу світлини з чоловіком та дітьми. Тож маємо можливість побачити всіх донечок, як вони виглядають зараз.

На День матері старші доньки Діана, якій 11 років, й 6-річна Поліна подарували мамі букет, але не з квітів, а з метеликів, неабияк здивувавши матусю. Звісно, маленька Аделіна поки не може привітати маму, бо їй лише 4 місяці.

Як виглядають 3 доньки Лілії Ребрик

У березні родина Лілії та Андрія поповнилася третьою дитиною. Батьки зі старшими донями дуже ретельно підбирали ім’я крихітці. Врешті склали букви зі своїх імен. От і вийшло Аделіна.

Як виглядають 3 доньки Лілії Ребрик: найменша Аделіна

Найстарша Діана за прикладом мами створила власну сторінку в Інстаграмі, яка зібрала вже понад 46 тисяч підписників. Там можна побачити світлини з мамою, татом та молодшими сестричками. А також із подружками та з танців. Дівчинка, певно, успадкувала від тата здібності до хореографії.

Як виглядають 3 доньки Лілії Ребрик: середня Поліна

Матуся частенько навідується на сторінку доні, все контролює, а особливих нахабних коментаторів просто блокує. Ребрик тішиться, що Діана не має залежності від соцмереж і не дуже часто викладає нові пости.

Як виглядають 3 доньки Лілії Ребрик: старша Діана й середня Поліна

Довго у декретній відпустці багатодітна матуся не сиділа. Якомога швидше вийшла на роботу. Аделіні всього 4 місяці, а матуся вже відбула у перше відрядження. І це при тому, що годує малятко грудьми.

Коли Лілія виходила заміж за Андрія, роздумувала, чи не змінити їй документи на Ліліану Дику, адже прізвище в чоловіка коротке й промовисте. Але згодом передумала. Адже Лілія Ребрик – це псевдонім знаменитості, а не справжнє ім’я, на якому вона так і залишилася.

Популярне

Схожі статті

Роздає автографи та керує елітним авто: Олена Кравець потурає примхам 8-річного сина. Прогресивне виховання

Життя знаменитостей часто схоже на казку: розкішні будинки й автомобілі та звісно ж, слава. Але що відбувається, коли дитина виростає в такій атмосфері й мріє про власну зірковість ще в юному віці? 

Раніше чутки про роман відкидала, а зараз переймається його серцем: Злата Огнєвіч хоче побачення з Хливнюком

Іноді сценічні образи та пісні так влучно відображають внутрішній світ артистів, що починаєш асоціювати їх із реальністю. Така доля спіткала Злату Огнєвіч з Андрієм Хливнюком.

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.