facebook

Посивів, полисів та відростив животик: як сьогодні виглядає 43-річний репер Потап, який в Україну ні ногою

Відомий продюсер та репер Потап дедалі частіше привертає до себе увагу публіки. Цього разу підписники не пройшли повз фотографії артиста, звернувши увагу на зміни у зовнішності.

Зірки завжди були під пильним поглядом публіки. Їхні шанувальники слідкують за кожним аспектом життя кумирів, включаючи їхню зовнішність. Фанати одразу помічають будь-які зміни, і не завжди в позитивному ключі. Особливо це стосується тих, хто багато років перебуває на виду. Нещодавно відомий продюсер та репер Потап знову опинився в центрі обговорень через свій зовнішній вигляд.

Як виглядає чоловік Каменських Потап, який проживає за кордоном
Як виглядає чоловік Каменських Потап, який проживає за кордоном

Потап, який активно веде свій Instagram, поділився світлиною, де на очі одразу впадає сива борода та зморшки на лобі. Шанувальники не залишилися байдужими до таких змін у зовнішності артиста. Коментарі під постом рясніли зауваженнями про те, як постарів їхній улюблений виконавець. Дехто навіть радив Потапу пофарбувати бороду в русий колір, щоб виглядати молодше.

Де зараз живе Потап та як змінився зовнішній вигляд чоловіка Насті Каменських
Де зараз живе Потап та як змінився зовнішній вигляд чоловіка Насті Каменських

Потап ніяк не відреагував на коментарі стосовно своєї зовнішності. Його мовчання можна пояснити тим, що старіння – це природний процес, який неможливо зупинити. Артист, очевидно, приймає свій вік та зміни у зовнішності, не намагаючись приховати їх.

Останнім часом Потап часто стикається з хвилею засудження. Фанати не можуть пробачити йому, що він залишив Україну у важкі часи та відкрито ділиться своїми успіхами за кордоном. У соціальних мережах співаку часто пишуть лайливі коментарі, називають зрадником і висловлюють своє невдоволення.

Потап, однак, не дає жодних коментарів з цього приводу, намагаючись тримати дистанцію від негативу. Ба більше, артист на своїх концертах продовжує виконувати свої російськомовні хіти минулих років, через що стикається із засудженням з боку українців, які вважають, що сьогодні як ніколи треба підтримувати контент рідною мовою, особливо за кордоном.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.