Пори і яскравий блиск: “Холостячка” Злата Огнєвіч змила весь до краплі макіяж – обличчя звичайної жінки

Співачка Злата Огнєвіч показала у своєму блозі своє обличчя без жодної краплі макіяжу та фарб – красиве, сяюче обличчя. Співачка прямує додому після тривалого відпочинку за кордоном.

Українська співачка Злата Огнєвіч перебувала у тривалій відпустці в Італії та відпочивала від купи робочого процесу, нарешті насолодилась променями сонечка та виспалась.

Після довгих літніх канікул, Злата нарешті повертається до своєї аудиторії та розповідає, що з нею трапилось за весь цей час, що вона побачила та що відчула.

Артистка показала себе вже після відпочинку, як вона повертається додому та через довгу дорогу має зупинятися та відпочивати. На фото Злата “робить вигляд”, що засинає, як жартує співачка та показує своє обличчя без краплі макіяжу – таким, яким воно є насправді – без тоналки, помади та фарб.

Злата Огнєвіч показала своє обличчя без макіяжу
Злата Огнєвіч показала своє обличчя без макіяжу

Далі співачка продовжує свою велику подорож та розповідає, як зараз українцям нелегко добиратися до Європи, тим паче ще й так далеко, як до Італії.

Наприклад, у літаку, який був в неї до Польщі, попався неприємний сусід, який летів у нетверезому стані та до кожного чіплявся. Це дуже обурювало співачку та вона ледь втрималася, аби промовчати та не зробити нічого йому.

І після цього, Огнєвіч чітко прийняла рішення, що їй потрібно позбуватися агресії та намагатися уникнути її – так до Злати прийшло рішення, що вже час почати займатися йогою. В українському шоубізнесі є багато зірок, які відпочивають під час медитації йогою, тож, корисні поради колеги точно зможуть надати артистці.

Як, наприклад, Тіна Кароль, яка самостійно тренуючись за відео-роликами з інтернету, змогла набути великих вмінь у цій сфері та розповідала, що це дійсно дає можливість розслабитися та перезавантажитися.

Артистка повертається додому на різних транспортних засобах – літаки, потяги. Розповідає, що вже дуже скучила за домом і тепер повністю відновлена, з новими силами, готова знову починати працювати, мотивувати інших та надихати.

Після прибуття в Україну, у зірки вже починаються концерти, тури та багато робочого часу. Який на неї чекав весь час, поки співачка відпочивала.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.