Кароль епічно з’явилась на своєму концерті у Львові разом з 15-річним сином: виглядає як дорослий чоловік

Тіна Кароль красиво з'явилась на свій виступ у Львові – разом зі своїм 15-річним сином, чим здивувала публіку. Співачка показала, як провели час разом матуся та вже дорослий син.

Співачка Тіна Кароль має єдиного сина від єдиного подружнього кохання з Євгеном Огіром. Маленький син народився у шлюбі, коли продюсер та співачка вже були разом тривалий час.

Сина Веніаміна вони народили у 2008 році 18 листопада, після чого Кароль пішла у декрет всього на три тижні. Потім співачка відновила свою кар’єру та продовжила співати на сцені. Тож, її “раптове зникнення” майже не стало помітним та не залишило відбиток у сольній кар’єрі.

У 2016 році, коли син йшов до другого класу, Кароль, всупереч всім родичам навколо, прийняла важливе рішення – вона відправила на навчання свого сина до Англії. Вона не хотіла віддавати його до гуртожитку, але й сама не могла жити з ним весь час.

Доля склалася так, що патріотична українська родина, яка проживала у Британії, погодилися взяти хлопчика до себе та виховувати його разом зі співачкою.

Веніамін пізнавав українську культуру – ходив на українській гопак з шаблями, займався цим видом танців певний час, співав українські пісні, але ходив виключно до англомовної школи. Тож, Тіна розповідала, що таким чином її хлопчик набагато більше може пізнати українську культуру та перебувати в іншій країні – одразу розвиваючись у декількох напрямках.

Тіна Кароль показала, як проводить час зі своїм єдиним сином
Тіна Кароль показала, як проводить час зі своїм єдиним сином

У київській області Тіна має власний будинок, який вони почали будувати ще разом із покійним чоловіком. У двоповерховому будинку завжди залишається другий поверх – для сина, це повністю його територія, аби він відчував, що поруч із мамою в нього завжди також є дім.

Зараз хлопцю 15 років, він продовжує навчання в Англії та поки що не планує повертатися до України, але іноді приїздить до матусі. Наприклад, як зараз – в них вже розпочались літні канікули, тож, мама і син можуть провести час разом.

Кароль розповідала, що намагається по можливості брати участь у житті сина якомога більше, вони підтримують зв’язок кожного дня та  діляться емоціями, які переживають. Тож, емоційно мати продовжує бути разом зі своїм сином навіть на такій великій відстані.

Днями у Львові у Тіни Кароль був концерт, що був розташований посеред природи – поле, дерева та водойми. Співачка перед тим, як з’явитися на сцені, змогла спробувати себе на водних мотоциклах – разом зі своїм сином, який вже став дуже схожим на батька та на матусю.

Тіна Кароль показала, як проводить час зі своїм єдиним сином
Тіна Кароль показала, як проводить час зі своїм єдиним сином

У своєму юному віці Веніамін виглядає спортивно та дуже доросло, чим пишається матуся та показує, як вони вміло плавають разом.

Кароль з’явилась на концерті разом із Веніаміном та вони вдвох “приплили” до сцени.

Тіна Кароль показала, як проводить час зі своїм єдиним сином
Тіна Кароль показала, як проводить час зі своїм єдиним сином

Популярне

Схожі статті

“Як дороге вино – з віком стають лише гарнішими”: Ротару, Білозір, Кудлай довели, що старості не існує

Одні, діставшись пенсійного віку, крехтять і весь час скаржаться на здоров'я, а інші на болячки не зважають. Ротару, Білозір, Кудлай саме з тієї категорії, що з роками не старішають, а навпаки.

А для Віктора Павліка вона королева: 30-річна Катерина Репяхова досі має “неідеальне тіло” після пластики

Тоді як старший на 28 років за дружину Віктор Павлік вважає Катю Репяхову ідеальною красунею, блогерка вирішила продемонструвати свої невдалі ракурси. Краще б вона цього не робила!

Довге волосся та стрункий стан: Святослав Вакарчук пригадав, як виглядала його мати 49 років тому й сьогодні

Відомий український артист за роки свого життя встиг прославитись на всю країну. Як виглядає найголовніша жінка в його житті, яка народила та виховала зірку?