Одна – 130 кг, а інша – 48: скільки важать Могилевська, Каменських, Alyona Alyona та інші українські зірки

Відомі українські красуні Настя Каменських, Наталія Могилевська, Альона Альона та інші зірки розповіли, яка у них вага. Всі ці жінки час від часу намагаються схуднути і покращити свою фізичну форму.

У світі немає мабуть жодної жінки, яка завжди була б задоволена власною вагою. Найчастіше, жінки хочуть схуднути та підтягнути своє тіло. Та є й ті, хто хоче набрати вагу. Зірки шоу-бізнесу не виключення. Багато хто із них роками бореться  із зайвими кілограмами та намагаються схуднути. Яка ж зараз вага у найвідоміших українських селебріті?

Альона Альона

Альона Альона розповіла про свою любов до чорного кольору
Скільки важить Альона Альона

Відома реперка Альона Альона, яка цьогоріч представляла Україну на Євробаченні, завжди мала пишні форми. Артистка не комплексує щодо зайвої ваги і не приховує те, скільки вона важить. Так, зараз виконавиця важить майже 130 кг.

Скільки важить Альона Альона

Варто відзначити, що Альона Альона намагається харчуватися лише корисною їжею і займатися спортом. Реперка хоче трішки схуднути, але не має за мету кардинально змінювати свою фігуру.

Наталія Могилевська

Скільки важить Наталія Могилевська

Співачка Наталія Могилевська знає, що таке дієта та схуднення. Артистка почала набирати вагу після 35 і час від часу, то хутна, то знову гладшала. Зараз вага Наталії складає 72 кг, та співачка знову знаходиться на етапі схуднення.

Не так давно Могилевська повідомила у своєму Instagram-блозі, що збирається привести себе у форму до власного дня народження. За місяць Могилевська хоче схуднути на 5 кг.

Наталія пробує різні спеціальні дієти та займаються спортом. Крім того, співачка навіть експериментує з голодуванням. При цьому Могилевська зазначає, що проконсультувалася з лікарем і не займається самодіяльністю.

Настя Каменських

Українська співачка Настя Каменських продемонструвала, як їй пасує будь-яка зачіска
Скільки важить Настя Каменських

Українська співачка Настя Каменських завжди вирізнялася пишними формами. При цьому, артистка весь час худне, а потім знову набирає вагу. Максимальна вага, в якій була Настя – це 78 кг. Зараз вага співачки тримається на відмітці 70 кг.

Дорофєєва

Дорофєєва показала свого сусіда в потязі
Скільки важить Надя Дорофєєва

Співачка Надя Дорофєєва ніколи не мала проблем із зайвою вагою. Зараз співачка важить 48 кілограмів і підтримує свою форму завдяки спорту та правильному харчуванню.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.