facebook

Народила їх у 40 років і дає все найкраще: як виглядають 8-річні двійнята Олени Кравець з “Кварталу-95”

Зірка студії "Квартал-95" Олена Кравець розповіла, як виховує своїх 8-річних сина та доньку. Акторка народила їх майже у 40 років і має власний погляд на виховання дітей.

Акторка Олена Кравець має дуже різний досвід батьківства. Свою старшу доньку жінка народила, будучи ще студенткою. Вагітність була бажаною та незапланованою. Будучи ще дуже молодою, та маючи нестабільне фінансове положення, Олена перекладала частину батьківських обов’язків на бабусю дитини – свою матір.

Олена Кравець показала молодших дітей та розповіла, як їх виховує
Олена Кравець показала молодших дітей та розповіла, як їх виховує

Кравець зізнається, що через досить молодий вік та недосвідченість, вона допускала помилки у вихованні старшої доньки, а саме, приділяла їй недостатньо уваги. Та ось наступна вагітність акторки була свідомою і дуже бажаною. Жінка не могла завагітніти багато років поспіль. Точніше, завагітніти вона могла, а ось виносити дитину – ні. У акторки було декілька викиднів перед тим, як їй вдалося народити двійнят Катю і Ваню.

Олена Кравець стала вдруге мамою майже у 40 років: у неї народилося відразу двоє дітей. І хоча батьківство у такому віці фізично складніше, та є набагато більше розуміння, як правильно потрібно виховувати дітей.

Олена Кравець рідко показує двійнят на камеру і рідко публікує з ними фото. Та нещодавно акторка у своєму Інстаграм-блозі показала, як зараз виглядають восьмирічні Катя і Ваня, а також розповіла про те, як вона їх виховує.

Актриса Олена Кравець показала своїх дітей-двійнят
Актриса Олена Кравець показала своїх дітей-двійнят

Так, Олена зазначила, що не виховує своїх дітей, а налагоджує з ними стосунки. Жінка вважає, що дітей потрібно любити, а не виховувати. Також Олена зізналася, що майже не обмежує двійнят в користуванні гаджетами. За словами Олени, її діти зайняті школою, різними заняттями та хобі, а гаджетів у їхньому житті не так і багато. Тому вона не бачить сенсу обмежувати їх у користуванні телефонами чи планшетами.

Олена Кравець показала молодших дітей та розповіла, як їх виховує
Олена Кравець показала молодших дітей та розповіла, як їх виховує

Також Кравець розповіла, що її діти вже визначилися, ким хочуть стати у майбутньому. Так, восьмирічна Катя хоче бути дизайнеркою, а Ваня мріє стати футболістом.

Популярне

Схожі статті

Раніше чутки про роман відкидала, а зараз переймається його серцем: Злата Огнєвіч хоче побачення з Хливнюком

Іноді сценічні образи та пісні так влучно відображають внутрішній світ артистів, що починаєш асоціювати їх із реальністю. Така доля спіткала Злату Огнєвіч з Андрієм Хливнюком.

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.