facebook

Вік – не вирок? 68-річна Наталія Сумська показала обличчя зблизька – майже без змін з самої молодості

Наталія Сумська – відома акторка та телеведуча. Цього року вона відсвяткувала 68-річчя та довела, що вік – просто цифра у паспорті. Артистка виглядає бездоганно та дасть фору молодим.

Кожен мріє якомога довше зберегти свою молодість та красу. На жаль, час безжальний до жінок, а сучасний світ зі своїми стандартами краси постійно підливає масла у вогонь, вимагаючи від жінок бездоганно виглядати у будь-якому віці та всіма можливими способами уникати проявів старіння. Особливої уваги до зовнішності отримують публічні персони, адже вони завжди знаходяться на виду у великої кількості людей.

Наталія Сумська, відома українська телеведуча та акторка, цього року відсвяткувала своє 68-річчя. Вік для неї – лише цифра у паспорті. Попри по сучасним міркам поважний вік, Наталія не сидить на пенсії, вʼяжучи носочки онукам, а продовжує свою діяльність, виступаючи у театрі. Ба більше, акторка активно користується соціальними мережами, маючи інстаграм сторінку, де деколи публікує нові світлини.

Як сьогодні виглядає 68-річна Наталія Сумська
Як сьогодні виглядає 68-річна Наталія Сумська

Підписники та фанати відмічають, що Наталія прекрасно виглядає на свій вік та ще дасть фору молодим дівчатам. Вона демонструє статну фігуру та вишукану осанку. Щоб зберегти молодість та позбутися зморшок, часто артисти звертаються до послуг пластичних хірургів, але це не про Наталію. Вона дозволяє часу торкнутися обличчя та приймає вік з повагою. Ймовірно, саме завдяки цьому артистка на порозі семидесятиріччя виглядає не як бабуся, а як елегантна жінка, сповнена сил та впевненості у собі.

Наталія Сумська продемонструвала, як виглядає без макіяжу
Наталія Сумська продемонструвала, як виглядає без макіяжу

Нещодавно Наталія Сумська опублікувала світлину в інстаграм з одеського фестивалю, де в якості образу обрала стиль casual.

Акторка вбралася у бежеві штани з натуральної тканини, яку доповнила яскравою оранжевою футболкою. Зачіску жінка обрала стриману, зібравши волосся в хвіст. На обличчі присутній макіяж пастельних кольорів з акцентом на губи. Підписники засипали Наталію компліментами у коментарях, називаючи її красунею та справжньою українською жінкою.

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?