facebook

Беру кабачок і куряче м’ясце: на сковороді за 30 хвилин готую вечерю на всю родину – з’їдають усе до крихти

Приготувати вечерю в повному об'ємі можна відразу на одній пательні. Треба підсмажити куряче філе з кабачками у сметані. Готується все просто, а на смак – немов ресторанна справа.

Вам знадобиться:

  • 400 г курячого філе;
  • 200 г сметани;
  • 1 молодий кабачок;
  • 2 зубці часнику;
  • 2 ст.лож. олії;
  • 0,5 ч.лож. каррі;
  • 0,5 ч.лож. прованських трав;
  • 1 дрібка чорного меленого перцю;
  • 1 дрібка солі.

Для прикраси:

  • 100 г помідорів чері;
  • 3 гілочки петрушки.
Куряче філе з кабачками, стушковане у сметані

Для приготування ситної смачної вечері промийте куряче філе під краном. Промокніть паперовим рушником. Наріжте на невеликі шматочки. Глибоку сковорідку поставте на вогонь. Влийте 1 ст.лож. олії.

Куряче філе з кабачками, стушковане у сметані

Коли вона розігріється, перекладіть туди шматочки м’яса. Підсмажте, щоб курятина зарум’янилася. Постійно перемішуйте. Обчистьте зубці часнику. Подрібніть ножем чи пропустіть крізь прес. Додайте часничок до курки. Смажте 2 хвилини.

Куряче філе з кабачками, стушковане у сметані

Якщо кабачок молодий, шкуринку обрізати на потрібно. Так шматочки залишаться ціленькими. Ретельно вимийте овоч. Наріжте кубиками. Обсмажте на іншій сковорідці, вливши в неї решту олії.

Перекладіть кабачки до курячого філе. покладіть половинки чері. Влийте сметану. Ретельно перемішайте. Доведіть до кипіння на сильному вогні. Потім його прикрутіть. Посоліть та поперчіть. Додайте каррі та прованські трави.

Куряче філе з кабачками, стушковане у сметані

Тушкуйте на повільному вогні під кришкою. Час від часу підіймайте та перемішуйте. За 15 хвилин вечеря буде готова. Подавайте до столу, прикрасивши подрібненою петрушкою.

Отже, у такому разі маєте й основну страву, й гарнір одночасно. Тож робити якихось зайвих рухів, готуючи щось інше, не доведеться. Всі наїдяться досхочу.

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?