facebook

“Виглядає як Хюррем, а готує як МастерШеф”: Сумська показала кекси без борошна, якими нагодувала Борисюка

Невтомна Ольга Сумська постійно в русі. Встигає і в театрі, і вдома. На цей раз приготувала для коханого чоловіка Віталія Борисюка корисні вівсяні кекси, від яких неможливо набрати кг.

У свої 57 років Ольга Сумська вражає ідеальними формами. Жодного сантиметра жиру на талії в акторки не помітиш. А все тому, що правильно харчується. Чоловіка Віталія Борисюка теж годує раціонально.

На цей раз Ольга В’ячеславівна всього за 20 хвилин напекла цілу купу смаколиків. За запевненням знаменитості, кекси вийшли доволі ароматними, м’якенькими та пухкенькими. Жінка не стала приховувати рецепт від своїх фанів.

Ольга Сумська дала рецепт вівсяних кексів

Підписникам Інстаграму сповістила в Сторіз рецепт кексів без грама пшеничного борошна, якими можна ласувати без обмежень. Народна артистка відзначила, що знадобиться для приготування:

  • 1 скл. вівсяного борошна;
  • 0,5 скл. вівсяних пластівців;
  • 1 яйце;
  • 1 ч.лож. ванільного цукру;
  • 1 розчавлений банан;
  • 1 ст.лож. цукру;
  • 0,5 скл. сметани.
  • 1 дрібка солі;
  • 0,5 ч.лож. розпушувача;
  • 1 дрібка лимонної кислоти;
  • 2 ст.лож. подрібнених горішків.

Готується все дуже просто. Інгредієнти змішайте до однорідності. Викладіть кекси у силіконові формочки. Поставте у розігріту до 160 градусів духовку. Випікайте 20 хвилин. Має з’явитися золотава скоринка.

Звісно, з такими корисними кексами можна не переживати про зайві кілограми. Адже від вівсянки не поправишся. Тому-то родина з такою господинею виглядає ідеально. Віталій Борисюк у свій 61 рік не соромиться роздягнутися на пляжі й продемонструвати свій голий торс.

А дружина-хазяєчка ще й досі бере участь в фотосетах за мінімуму чи повної відсутності одягу. Донька Ганнуся не відстає від зіркових батьків – теж підтримує форму маминими частуваннями.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.