facebook

Краще зʼїдять перед РАЦСом свій паспорт: Гордєєв, Сенічкін та інші чоловіки-холостяки – не лише з 1+1

Особисте життя зірок завжди викликає інтерес та обговорення. Барських, Гордєєв, Бадоєв, Данилко — лише деякі з тих, хто залишається холостяками, незважаючи на популярність та численні чутки.

Український шоу-бізнес завжди був насичений яскравими та харизматичними особистостями, чиє особисте життя постійно перебуває під прицілом камер та уваги громадськості. Серед них є ті, хто залишається холостяками, незважаючи на популярність та любов шанувальників.

Макс Барських

Макс Барських в 34 роки жодного разу не був одружений
Макс Барських в 34 роки жодного разу не був одружений

Макс Барських, 34-річний артист, регулярно стає об’єктом чуток та домислів. Йому приписують романи з різними жінками та навіть чоловіками. Колись мережею ширилися чутки про його нетрадиційну орієнтацію, що начебто пояснювало, чому він досі не одружений. Максу також приписували стосунки зі Світланою Лободою та Мішею Романовою. Остання навіть коментувала, що у них дійсно був роман, але зараз вони залишилися друзями. Сам Барських своє особисте життя публічно не коментує, залишаючи шанувальників у здогадах та спекуляціях.

Єгор Гордєєв

Єгор Гордєєв розповів коли збирається одружитися
Єгор Гордєєв розповів коли збирається одружитися

Єгор Гордєєв, ведучий популярного ранкового шоу “Сніданок з 1+1”, також входить до лав завсідників холостяків. У свої 34 роки він залишається неодруженим. Незважаючи на чутки про його роман з колегою Нелею Шовкопляс, Єгор стверджує, що ще не зустрів ту жінку, з якою був би готовий провести все життя. На сьогодні Гордєєв насолоджується статусом завидного холостяка, залишаючи серця прихильниць відкритими для надій.

Алан Бадоєв

Алан Бадоєв вже багато років холостякує
Алан Бадоєв вже багато років холостякує

Найвідоміший режисер України Алан Бадоєв вже не перший рік холостякує. Від першого шлюбу з Жанною Бадоєвою у нього є діти, але після розлучення у 2012 році режисер не оголошував про нові стосунки. Як і Максу Барських, Алану Бадоєву також приписують нетрадиційну орієнтацію, проте сам він це жодного разу не коментував. Його творчість та професійні здобутки залишаються на першому плані, тоді як особисте життя тримається у таємниці.

Андрій Данилко

Андрій Данилко зізнався, коли збирається покінчити з холостяцьким життям
Андрій Данилко зізнався, коли збирається покінчити з холостяцьким життям

Андрій Данилко, творець культового образу Вєрки Сердючки, теж належить до завсідників холостяків. У свої 50 років він жодного разу не був одружений та не оголошував про серйозні стосунки. В деяких інтерв’ю Данилко зізнається, що інколи страждає від самотності, проте стосунки у нього не складаються.

Руслан Сенічкін

Руслан Сенічкін не приховує, що в РАЦС не збирається
Руслан Сенічкін не приховує, що в РАЦС не збирається

Незмінний ведучий телеканалу “1+1” неохоче ділиться подробицями свого особистого життя. Сенічкін не приховує, що не спішить від вінець, але натякає, що тим не менш його серце не вільне. Втім, все може змінитися в будь-який момент і холостяк завсідник вдягне на руку обручку.

Популярне

Схожі статті

Хто з українських естрадних зірок, окрім доньки Тоні, на роковини згадав про Ніну Матвієнко: таких не багато

Рік тому пішла у засвіти Ніна Матвієнко — жінка-легенда, чий голос здавався співом самої душі України. Її відхід став потрясінням, що відлунювало в серцях тих, хто слухав її пісні.

Я у захваті від вигляду та смаку цієї випічки: домашнє печиво “Крила янгола” цілком виправдовує свою назву

Печиво "Крила янгола" — це легкий, ніжний і повітряний десерт, що нагадує повітряні крила. Завдяки своїй хрусткій скоринці та м'якому безе всередині, печиво стає чудовим доповненням до чаю або кави.

Святослав Вакарчук показав свою доньку Діану: дівчина отримала все найкраще від свого зіркового тата (ФОТО)

У відомого українського артиста Святослава Вакарчука підростає двоє маленьких дітей. Втім, є у знаменитості і старша спадкоємиця від першого шлюбу.