“У стосунках не штиль”: за 29 років у шлюбі “віагрянка” Олена Вінницька натерпілася від чоловіка всього

Останнім часом широкий загал активно обговорює шлюб Олени Вінницької з Сергієм Большим. Певно, "ексвіагрівка" вирішила сама розставити всі крапки над "і" й відмести плітки.

Після довгої мовчанки учасниця першого складу “ВІА Гри” Олена Вінницька врешті заговорила. Про співачку ходило чимало чуток. І що розлучилася з чоловіком Сергієм Большим через аб’юз, і буцімто зловживає напоями, і мешкає з мамою.

Врешті артистка дала інтерв’ю Славі Дьоміну й подала свій погляд на власні проблеми. Насправді все виявилося зовсім не настільки страшно, як подавали деякі блогери, але й не повний штиль.

Олена Вінницька розповіла правду про чоловіка

Альона підтвердила, що був час, коли вони з Сергієм робили паузу в стосунках на цілих 2 роки. Але це сталося не через те, що чоловік її бив чи мучив психологічно. Зірка зауважила:

“Ну, там, можливо, щось своє терпілось, що мені не подобалося. Ми всі щось терпимо в стосунках”.

Пара перебуває у шлюбі вже 29 років. Звісно, друга половинка не може бути такою, як ти. Між двома різними людьми постійно виникатимуть якісь тертя. Просто треба враховувати, що обранець – окремий світ, й людину легко образити якимось недбало докинутим словом:

“На жаль, в моїх стосунках із Сергієм було все”.

Олена Вінницька розповіла правду про чоловіка

Олена виходила заміж у 18 років, не маючи жодного життєвого досвіду за плечима. Спочатку сімейне життя вона оцінювала: “Боже, як класно!” Згодом здавалося що все дуже й дуже кепсько. Навіть зараз, через багато років спільного життя з чоловіком певна:

“У наших стосунках не штиль. Не штиль, не штиль і поки що ні”.

Звісно, Вінницьку не дивує, що з роками подружнє кохання перейшло у звичку. Це природний шлях. Люди, живучи поряд кілька десятиліть, не можуть не звикнути один до одного. Головне – щоб залишалася повага.

Попри майже 30-річний шлюб Олена залишилася ревнивицею. Їй дуже не подобається, коли Большой задивляється на інших жінок у її присутності. Хоча й усвідомлює, що всі чоловіки так влаштовані.

Популярне

Схожі статті

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.

Донька Алена Делона розповіла про перший період життя без батька: “Місяць без моєї руки у твоїй”

Минув місяць з того дня, як великий Ален Делон пішов у вічність, і цей час став особливо важким для його доньки Анушки. Кожен, хто втрачав рідних, добре знає, як болісно переживати саме перші дні.

Тіна Кароль перехопила естафету від Pianoбоя: поп-діва буде обирати пісні для Нацвідбору на Євробачення

Українська поп-діва Тіна Кароль отримала почесну роль музичної продюсерки Нацвідбору на Євробачення-2025, замінивши на цій посаді Дмитра Шурова, всім відомого як Pianoбой.