facebook

Перша вагітність Олі Полякової була ще до весілля з Буряковським: як виглядає дитина, яка вже давно виросла

Українська співачка Оля Полякова вперше завагітніла, коли ще не була у шлюбі і навіть не була зарученою. Що відомо про первістка Суперблондинки, далі у матеріалі.

Українська співачка Оля Полякова виходила заміж лише один раз. У шлюбі з Вадимом Буряковським співачка стала мамою двох доньок: Маші та Аліси.

Та мало хто знає, що артистка виходила заміж за бізнесмена, будучи на четвертому місяці вагітності. Саме дві смужки на тесті підштовхнули Буряковського зробити Поляковій пропозицію руки і серця.

Сама співачка зізнається, що на той момент не хотіла мати дітей. За словами жінки, саме її чоловік “підлаштував” вагітність. Справа в тому,  що Буряковський старший за Олю на 15 років. Коли вони почали будувати стосунки, чоловіку було 40 років і він мріяв швидше стати батьком. А ось 25-річна Полякова мріяла про кар’єру співачки, а в ролі матері себе не бачила.

Як виглядають чоловік та діти Олі Полякової

Та коли маленька Маша народилася, Полякова зрозуміла, що це і є щастя, а наявність дітей не вплинула на розвиток її музичної кар’єри.

Зараз старшій доньці Полякової Маші 19 років. Дівчина пішла по стопах своєї зіркової мами і також зайнялася музикою. Зараз Маша навчається у Київській музичній консерваторії та вже з нового навчального року, вона їде на навчання в один з найпрестижніших вищих навчальних закладів світу у Берклі, де також вивчатиме музику.

Маша Полякова зізналася, чи складно бути донькою Олі Полякової
Як виглядає старша донька Олі Полякової

З 16 років Маша Полякова має власний рок-гурт “Шви”. Наразі цей гурт має досить скандальну репутацію, а саму доньку Полякової хейтять за відсутність музичного таланту та нецензурну лексику у текстах пісень. Та сама Маша спокійно відноситься до хейту і продовжує займатися своєю улюбленою справою та активно висвітлювати своє життя у Мережі.

Маша Полякова зізналася, що з 13 років не виходить в люди без макіяжу
Як виглядає старша донька Олі Полякової

Варто відзначити, що Маша Полякова неймовірно схожа на свою зіркову матір ззовні. Дівчина має високий зріст, дуже сході риси обличчя та довге волосся. Та на відміну від блондинки Полякової, Маша фарбує своє волосся у рудий.

Популярне

Схожі статті

Раніше чутки про роман відкидала, а зараз переймається його серцем: Злата Огнєвіч хоче побачення з Хливнюком

Іноді сценічні образи та пісні так влучно відображають внутрішній світ артистів, що починаєш асоціювати їх із реальністю. Така доля спіткала Злату Огнєвіч з Андрієм Хливнюком.

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.