Їх “хейтять” через зовнішність: який розмір ноги, вага і зріст у Насті Каменських та Маші Єфросиніної

Настя Каменських та Маша Єфросиніна — яскраві та знамениті жінки, які рішуче протистоять усім стереотипам. Проте навіть їх вишукана зовнішність потрапляє під критику публіки.

У світі сучасного шоу-бізнесу, де кожен крок артиста під пильним прицілом публіки, зовнішність знаменитостей часто стає об’єктом обговорення та критики. Українські зірки Настя Каменських та Маша Єфросиніна не є винятком. Їхні параметри, зріст, вага та навіть розмір ноги, стають темою для численних обговорень і навіть «хейту».

Настя Каменських та Маша Єфросиніна
Настя Каменських та Маша Єфросиніна

Настя Каменських, відома співачка, хіти якої підкорюють не тільки українську аудиторію, а й іспаномовну. Настя має зріст близько 175 см, що вважається ідеальним стандартом для жінки. Високий зріст дозволяє їй виглядати елегантно та вишукано на сцені, а також розкішно виглядати у будь-яких вбраннях.

Щодо ваги, Настя Каменських то працює над своїм тілом, займаючись спортом та дотримуючись здорового способу життя, то знову набирає вагу та стверджує, що їй так комфортно і знущатися над собою важкими тренуваннями вона більше не хоче. Після схуднення вага артистки коливалася в межах 60-65 кілограмів, а зараз, ймовірно, трохи більше. Розмір ноги Насті Каменських – 39-40, що також є доволі стандартним для її зросту. Маша Єфросиніна недалеко пішла і має розмір 40-41.

Настю Каменських часто критикують за вагу та фігуру
Настю Каменських часто критикують за вагу та фігуру

Зростом Маша трохи вища за свою колегу, близько 180 см. Високий зріст робить її помітною фігурою на будь-якому заході, надаючи особливої граціозності та впевненості. При високому зрості вага Єфросиніної складає 60-62 кілограми, за що знаменитості часто “прилітає” від шанувальників. Адже Маша часто зловживає суворими дієтами та втрачає кілограми на очах.

Глядачі радять Маші Єфросиніній набрати пару кілограмів, адже на їх думку зірка занадто струнка
Глядачі радять Маші Єфросиніній набрати пару кілограмів, адже на їх думку зірка занадто струнка

Інколи фанати звинувачують телеведучу ледь не в пропаганді анорексії та радять набрати пару кілограмів, адже на думку глядачів стрункість Марії не виглядає здоровою. Настю Каменських навпроти “хейтять” за зайву вагу. У коментарях під світлинами зірки часто можна знайти коментарі, де їй радять схуднути на називають “товстою”.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.