facebook

“Спочатку розлучилися, потім ділилися”: як ділили майно Квіткова з Добриніним, Трінчер з Волошиним, Остапчук

Навіть якщо шлюб триває не дуже довго, під час розлучення постає питання розподілу майна. Квіткова, Остапчук, Трінчер зіткнулися з певними проблемами в цьому напрямку.

Даша Квіткова та Нікіта Добринін

Щасливою пара, що склалася на шоу “Холостяк”, була не довго. Ані вінчання, ані народження сина не врятували сім’ю від розпаду. І хоча Даша з Нікітою начебто не сварилися й не мали претензій, усе ж звернулися до суду.

Як розподілили майно після розлучення Даша Квіткова та Нікіта Добринін

Квіткова пояснила подібний крок для урегулювання права власності на їхній спільний будинок за містом. Після розлучення Даша також позбулася Mercedes, залишивши собі BMW. А квартиру у столиці дружина вирішила залишити колишньому.

Анна Трінчер та Олександр Волошин

Напередодні весілля пара підписала шлюбний контракт. Тож коли розбіглися, ділити, в принципі, було нічого. Все, що до весілля належало співачці, залишилося їй, а блогер не позбувся свого майна.

Як розподілили майно після розлучення Анна Трінчер та Олександр Волошин

Волошин подарував коханій автівку. Вона залишилася їй, бо записана на Трінчер. Анна не претендує на транспортні засоби Волошина. Нічого спільного цінного вони не встигли нажити. Все ж блогерка залишилася невдоволеною, адже під час сімейного життя дозволила собі розслабитися й недозаробити, а Сашко тим часом продовжував примножувати власні заробітки.

Володимир Остапчук та Христина Горняк

Навіть після чергового одруження шоумен ще не розв’язався повністю з попередніми стосунками. Христина скаржиться, що у них із колишнім виникли проблеми з поділом будинку, який почали будувати за життя у шлюбі.

Як розподілили майно після розлучення Володимир Остапчук та Христина Горняк

Володя не виконав обіцянки щодо цієї нерухомості, яку давав колишній дружині. Блогерка, хоч і працює нотаріускою, не вбачала потреби укладати шлюбний контракт, оскільки не збиралася розлучатися з ведучим. Натомість сподівається розв’язати всі питання з ексблаговірним, не звертаючись до суду.

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?