“Такі схожі”: Лілія Ребрик показала, як виглядали 3 доньки в одному віці – риси мами видно здалеку, а тата?

Багатогранна жінка: українська телеведуча та багатодітна матуся Лілія Ребрик показала, як виглядали її доньки в одному й тому самому віці – наче три краплі води, як близнюки.

Відома українська телеведуча Лілія Ребрик нещодавно стала багатодітною матусею. Разом з Андрієм Дикими вони народили трьох дівчаток та завели маленького цуцика, який теж виявився жіночого полу. Тож, дівоче королівство зробило життя батька ще яскравіше.

У 2012 році Лілія та Андрій народили свою першу донечку Діану, у 2018 народилась друга дівчинка – Поліна, а на весні 2024 року з’явилась у цьому світі третя дівчинка пари – Аделіна.

Лілія Ребрик показала, як доньки виглядали в одному віці
Лілія Ребрик показала, як доньки виглядали в одному віці

“Всі три мої. В одному віці, в одному светрі!”

Матуся показала у своєму блозі схожість між дівчатками та порівняла фото, на якому всі дівчинки в одному віці – на першому фото маленька Діана, просто копія матусі, спокійна. У красивому біло-рожевому платті. На другому фото – Поля – дівчинка бавиться та показує маленький язик матусі, малеча лежить у рожевому комбінезончику. А третя дівчинка Адель – просто копія Поліни, теж на фото бавиться та показує язик матусі.

Лілія Ребрик показала, як доньки виглядали в одному віці
Лілія Ребрик показала, як доньки виглядали в одному віці

Всі донечки між собою нереально схожі, на цих фото наче одна дитинка, всі мають насичені блакитні очі та яскравий погляд – так на погляд їх не відрізнити один від одного та може скластися враження, що вони – близнючки. Риси батька також присутні на обличчях дітей – темні волосся, яскраві очі.

Щаслива та яскрава родина вже багато років разом і не бояться збільшувати свою родину. Тепер, як народилась третя дівчинка, у Лілії стало більше клопіт та явно збільшилися обов’язки.

Лілія Ребрик показала, як доньки виглядали в одному віці
Лілія Ребрик показала, як доньки виглядали в одному віці

Нещодавно вона розповідала у своєму блозі, як зараз справляється з відрядженнями та маленькою Адель. Матуся тримає донечку на грудному годуванні, тому доводиться залишати зціджене молоко вдома, перекладати всі обов’язки на люблячого татуся і потім їхати по робочих справах, хоча телеведуча все одно переживає та може багато часу провести без доньок – весь час турбується, аби з ними все було гаразд.

Проте, Лілія з легкістю відноситься до всього, для неї не є проблемою взяти з собою кудись маленьку доньку, або спокійно залишити її на татуся або дідуся та бабусю.

Популярне

Схожі статті

Сумно, аж за край: 77-річна Софія Ротару, її син та онук люблять Україну здалека та спілкуються російською

Протягом десятиліть Ротару отримувала народну любов та найвищі нагороди, включно зі званням Героя України. Втім, попри її величезний внесок в українську естраду, ставлення до неї неоднозначне.

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.

Які вони непостійні! Санта Дімопулос, MamaRika, Анна Трінчер, Алла Кудлай змінили колір волосся на рожевий

Жінки обожнюють змінювати імідж. Їх приваблюють не лише нові луки, але й зовнішні перевтілення. Навіть із кольором волосся експериментують. Тож можемо побачити, як пасують зіркам рожеві відтінки.