“Це був непростий шлях”: Катя Репяхова вперше розповіла, як прийняла діагноз 3-річного сина від Павліка

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова зізнається, що тривалий час не могла змиритися з особливістю свого 3-річного сина. Маленький Михайлик має затримку у мовленні.

Катя Репяхова – четверта дружина відомого українського артиста Віктора Павліка. Дівчина молодша за свого обранця аж на 27 років. Та це не  завадило закоханим побудувати міцний шлюб.

Репяхова і Павлік одружилися у 2020 році, а вже через рік у них народився син Михайлик. Зараз хлопчику повних 3 роки і він має певні проблеми зі здоров’ям. Так, син Павліка і Репяхової досі не говорить ні слова. Михайлику поставили діагноз – затримка мовленнєвого розвитку.

Катя Репяхова повезла сина від Павліка на обстеження в Ізраїль
Катя Репяхова вперше розповіла, як прийняла діагноз 3-річного сина від Павліка

Катя Репяхова не стала приховувати діагноз сина і розповіла про це у своєму Інстаграм-блозі. Зіркові батьки зробили ряд обстежень хлопчика у лікарів і зараз роблять все можливе, аби їхній син заговорив.

На днях Катя Репяхова дала коментар “Люкс Фм”, в якому розповіла, як прийняла діагноз свого сина. Так, Катя зізналася, що їй знадобилося пів року, щоб усвідомити, що Михайлик це “не переросте”.

Як тільки я це усвідомила, я відразу взяла себе у руки. Менше ніж за тиждень я вже була у першого лікаря. Це був непростий шлях. Мені знадобилося до пів року, щоб усвідомити це вже точно. Бо були думки, що він зараз повільно розвивається, але ще трішки і його “прорве”. Потім прийшло усвідомлення, що треба багато працювати. Це наш шлях і маємо його гідно пройти. Тому так і тримаємось

, – розповіла Репяхова.

Катя Репяхова вперше розповіла, як прийняла діагноз 3-річного сина від Павліка
Катя Репяхова вперше розповіла, як прийняла діагноз 3-річного сина від Павліка

Також Катя зазначила, що робить все, аби її син був таким, як інші діти.

Ти приймаєш цей факт і все, ти з цим живеш: ти любиш свою дитину, ти все робиш для того, щоб твоя дитина була щасливою. Щоб він не відчував себе якимось не таким. Він ходить у звичайний садок, зі звичайними дітками. Він все розуміє, просто трошки повільніше

, – поділилася Репяхова.

Популярне

Схожі статті

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.

Донька Алена Делона розповіла про перший період життя без батька: “Місяць без моєї руки у твоїй”

Минув місяць з того дня, як великий Ален Делон пішов у вічність, і цей час став особливо важким для його доньки Анушки. Кожен, хто втрачав рідних, добре знає, як болісно переживати саме перші дні.

Тіна Кароль перехопила естафету від Pianoбоя: поп-діва буде обирати пісні для Нацвідбору на Євробачення

Українська поп-діва Тіна Кароль отримала почесну роль музичної продюсерки Нацвідбору на Євробачення-2025, замінивши на цій посаді Дмитра Шурова, всім відомого як Pianoбой.