“На всі 20”: Ані Лорак показала, як виглядає її 13-річна донька, яка дуже схожа на свого батька Мурата

Співачка Ані Лорак з'явилась на публіці разом зі своєю донькою та вразила її виглядом – Софію не впізнати, у свої 14 років вона виглядає на всі 20: чим здивувала донька?

Як відомо, співачка Ані Лорак вже давно не з’являється на батьківщині та взагалі майже не згадує Україну. Артистка довго мовчала та не показувала свою позицію, приховувала та вважала, що краще залишитись у “сірій зоні”, в якій просто можна промовчати.

Але влада країни-агресорки вирішила інакше, що зірки не мають права мовчати, а мають висловитися, аби не лишитися всього. Як не було – Лорак все одно показала свою негативну позицію та донині виступає на території росії, а проживає у межах офіційної столиці разом зі своєю донькою.

На початку своєї музикальної кар’єри, Лорак вийшла заміж за турецького бізнесмена, який зараз вважає Україну своїм домом, себе – Українцем та вже довгі роки має власний бізнес саме на нашій території. У 2009 році Кароліна одружилася з Муратом Налчаджіоглу, з якими вони народили спільну дитину через два роки – Софію.

Зараз доньці Лорак вже 14 років, дівчинка спілкується з батьком, проте дуже рідко бачиться.

А ось матуся з донькою має багато спільного часу та змоги бути поруч. Днями тому Ані Лорак виступала на музикальному фестивалі в столиці Азербайджану – Баку. Музикальний фестиваль проходить декілька днів поспіль, тому співачка взяла із собою свою головну підтримку – доньку Софію, яка вже подорослішала та все також схожа на свого турецького батька, як дві краплі води, рис Лорак навіть і не розгледиш. Карі очі, темний колір волосся, брів, білявий колір обличчя – повна протилежність Кароліни.

Дівчинка разом із мамою одягнута у стильний чорний образ – спідниця та лонг. Як бачимо, донька має макіяж та нові брови, які вже встигли оцінити прихильники та зазначити, що “нарешті вищипали”.

Донька Ані Лорак змінилась до невпізнаваності
Донька Ані Лорак змінилась до невпізнаваності

Співачка підписала цей допис:

“Як добре, коли твоя підтримка завжди з тобою”

Дівчинка дуже відрізняється від своїх образів на інших фото – вона виглядає набагато дорослішою, чи можливо макіяж робить такі дива?

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.