“За свої вчинки доведеться відповісти”: хрещена мати Каменських Алла Кудлай відреклася від “доньки”

Алла Кудлай відверто відповіла, як ставиться до артистів, як Каменських: "Відповідати всім прийдеться". Але як відноситься хрещена матуся до своєї "доньки" зараз та чому вони не мають спілкування?

Народна артистка Алла Кудлай дала велике інтерв’ю Аліні Доротюк, у якому поділилась різними історіями, власними позиціями та враженнями.

Співачка є хресною матусею відомої артистки Насті Каменських, з якою вони зараз спілкуються не дуже часто. Проте, на інтерв’ю видно емоції артистки, які вона не може приховати під час обговорення названої доньки.

Інтерв’юєр припускається, що Алла може мати якусь образу на свою похресницю, бо не даром в них зараз спілкування зійшлось майже на нульовий рівень.

Кудлай далися складно запитання про Каменських, на які вона не хотіла давати відверті відповіді та розкривати свою болючі моменти у житті.

“Спілкувалися дуже рідко. Для мене – це болюче питання, яка різниця?”

Артистка відповідала, що не хоче взагалі торкатися теми похресниці так і не наголосивши причину, проте відповіді Кудлай були обірвані та чіткими, які давали зрозуміти, що більше вона нічого не скаже.

Алла Кудлай прокоментувала позицію співачки Насті Каменських
Алла Кудлай прокоментувала позицію співачки Насті Каменських

Також, Алла розказала свою позицію з приводу того, що деякі українські співаки продовжують популяризувати російську мову та виконують свої пісні цією мовою. На що артистка також дала чіткі відповіді:

“Це їхня особиста справа. Звичайно засуджую. Відповідати всім прийдеться”.

Проте Каменських у своєму інтерв’ю зазначила, що не збирається забувати свої пісні на російській мові, для співачки це її історія, її пісні, які втрачають свою ідентичність, якщо їх перекласти. Також, вона зазначала, що співає на російській для тих, хто не розуміє нашої мови, але підтримує нашу країну.

Це питання Кудлай також відмовилась коментувати та лише сказала, що це особиста справа самої Насті. Тож хрещена матуся не засудила, та й не підтримала Каменських, залишилась осторонь, проте декілька хвилин тому відверто показала свою позицію з приводу артистів, які не збираються забувати російську.

Чи спілкувались взагалі за час повномасштабної війни Каменських та Кудлай – невідомо, скоріш за все це дуже рідко та має свої великі підводні камені, які поки що не збирається розкривати артистка та розповідати причини, чому мають такі стосунки рідні люди.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.