facebook

Її бачили менше 10 чоловік: як виглядала перша весільна сукня Тіни Кароль. Фото нареченої з берегів Мальдів

Співачка Тіна Кароль відгуляла своє перше весілля з Євгеном Огіром на Мальдівах. Артистка не одягала білу сукню та фату і навіть не мала букета нареченої.

Українська співачка Тіна Кароль виходила заміж лише один раз та мала аж 2 весілля.

Зі своїм чоловіком Євгеном Огіром Тіна познайомилася у 2007 році. Їхній роман дуже швидко закрутився і вже через кілька місяців співачка дізналася про вагітність. Саме 2 смужки на тесті підштовхнуло Огіра зробити пропозицію руки та серця Тіні.

Закохані буквально відразу розписалися у місцевому РАЦСі у колі найближчих родичів та друзів. Після цього Тіна вирішила виконати свою заповітну дівочу мрію — відгуляти весілля на Мальдівах.

Кароль, Полякова та Каменських розповіли, які складні періоди переживали
Тіна Кароль і Євген Огір

Після новорічних свят Тіна і Євген відправилися на райський острів, де не лише провели свій медовий місяць, а й зіграли весілля у місцевих традиціях лише удвох. Так, Тіна замість пишної білої сукні одягнула легкий рожевий сарафан та босоніжки на платформі. Ні помпезної зачіски, чи макіяжу у нареченої не було. Наречений також відкинув всю офіційність і одягуні легкий білий костюм та звичайні пляжні в’єтнамки.

Весілля Тіни Кароль і Євгена Огіра на Мальдівах
Кароль показала свою першу весільну сукню, у якій вона виходила заміж на Мальдівах

Замість букету нареченої у молодять були традиційні дерев’яні буси на шиї, які Кароль і досі зберігає вдома. за місцевими традиціями, закохані посадили дерево і закопали табличку з власними ініціалами.

Весілля Тіни Кароль і Євгена Огіра на Мальдівах
Кароль показала свою першу весільну сукню, у якій вона виходила заміж на Мальдівах

Варто додати, що у Кароль і Огіра все ж було традиційне весілля через кілька місяців після свята на Мальдівах. Вони одягли традиційні весільні наряди і повінчалися у соборі. Тоді ж молодята запросили на своє весілля журналістів та пресу і влаштували дуже пишне та розкішне свято.

Весільний образ Тіни Кароль
Весільний образ Тіни Кароль

На жаль, щастя Кароль і Огіра було недовгим. Через 5 років спільного життя Євгена не стало через складну онкологічну хворобу. Тіна й досі не можу забути свого чоловіка та впустити у своє серце когось іншого, хоча самотня вона вже понад 10 років.

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?