facebook

“Мали успіх та славу, але пішли в небуття”: чому попрощалися зі сценою Женя Власова, Лама, Марія Яремчук

У них була багатомільйонна публіка, а вони покинули сцену на піку слави й безслідно зникли з поля зору фанів. Женя Власова, Лама, Марія Яремчук урешті пояснили, навіщо так вчинили.

Євгенія Власова

Співачка гриміла на всю Україну, та вже зо 15 років про неї ні слуху ні духу. Євгенія відзначила, що стала популярною дуже рано, починаючи з 17 років. Вночі виступала, вранці їхала на навчання. Напруження було настільки сильним, що в якийсь момент дівчина не витримала.

Євгенія Власова покинула сцену на піку популярності

Після народження доньки пішла в декрет і не повернулася до концертної діяльності. А згодом стало відомо про страшний діагноз зірки. Але тепер донька виросла, хвороба відступила, тож Власова обіцяє радувати нас новими хітами.

Лама

Її пісні крутили день і ніч на всіх радіостанціях. Та 10 років тому співачка раптово зникла з інфопростору. Лише зараз пояснила спантеличеним меломанам, що тоді через щільний графік виступів дійшла до неврозу й страждала на безсоння та панічні атаки.

Лама покинула сцену на піку популярності

Тож було прийнято складне рішення – піти з шоубізу й підлікуватися. Смерть тата у 2012 році стала тією крапкою, після якої повернення назад було просто неможливе. Згодом вона розлучилася з чоловіком, знайшла своє щастя в особі іншого, поселилася в лісі з коханим та собаками. Тож стан зірки значно покращився.

Марія Яремчук

Співачка була настільки популярною, що її відправили на “Євробачення 2014” представляти Україну. Всі чекали від Марії нових пісень, а вона сповістила, що йде з шоубізнесу, завершуючи творчу кар’єру.

Марія Яремчук покинула сцену на піку популярності

Подібне рішення зірка назвала непідробною радістю. Згодом пояснила, що панічно боїться виходити на сцену. Щоразу пересилювати цей страх, коли німіє тіло й хочеться втекти світ за очі, у неї немає більше сил.

Популярне

Схожі статті

“Раніше для тіла, зараз для голови”: як Марічці Падалко вдається виглядати молодшою за Вітвіцьку та Таран

Марічка Падалко завжди славилася своєю спортивною формою. Однак сьогодні, у свої зрілі роки, вона знаходить у спорті не лише джерело фізичної сили, а й справжній притулок для душі.

Куди зникла та чим займається 75-річна колишня Перша Леді Людмила Янукович: шахтарську столицю й не відвідує

Доля дружини президента-втікача не радісна. Слово "колишня" давно стало її постійним супутником і на сцені політичної драми, де розгортаються події української історії, для неї не знайшлося місця. 

Тонкі, повітряні, із золотистою скоринкою готую найсмачніші у світі млинці з яблуками: все просто як 2х2=4

Серед безлічі рецептів млинців є ті, що називаються "класикою жанру" — перевірені багатьма господинями та часом. Саме такий рецепт пропонуємо вам сьогодні.

“Без пари”: дружина Влада Ями Ліліана поділилася головним та натякнула, що їй доведеться бути самій

Ліліана, дружина хореографа Влада Ями, поділилася особистими думками щодо свого життя. Останні події привернули увагу не через професійні досягнення її чоловіка, а через численні вечірки.

Все ж таки не рідні? Галкін показав спільних з Пугачовою дітей, які не те що на батьків, між собою не схожі

Домисли навколо родини Пугачової та Галкіна не вщухають. 11 років жовта преса порушує питання, наскільки близькі Ліза та Гаррі, до своїх батьків, і чи справді вони їхні біологічні спадкоємці.

Пора року навіяла: печиво “Осінній листочок”. Готую з простих продуктів показну солодку випічку на свята

Осінь приносить натхнення своїми теплими кольорами, ароматами і настроєм. Саме в цей час хочеться особливих солодощів, які б відображали атмосферу цієї пори року.