На що витрачала зароблені гроші Ірина Фаріон: мовознавиця зізналась у своєму останньому інтервʼю за життя

Напередодні сумних подій, що сталися з Іриною Фаріон, мовознавиця дала бліцінтерв'ю на одній з вулиць її рідного Львова. Ця подія стала однією з останніх приємних зустрічей з нею.

Як відомо, Ірина Фаріон трагічно загинула від руки підлого наймита. Україна втратила справжнього патріота, яка відстоювала свої переконання та мову до останнього подиху.

Останнє інтерв’ю

Днями у старій частині Львова юна журналістка підійшла до Ірини Фаріон з декількома запитаннями. Першим з них було: “На що ви витрачаєте гроші у Львові?” Пані Ірина, з властивим їй гумором і щирістю, відповіла:

“Це дуже складне питання, але якщо я виходжу у місто, то ніколи не обійдуся без файної кави — це святе.”

Ірина Фаріон завжди любила Львів і його кав’ярні. Вона знаходила в цьому місті натхнення і відпочинок, витрачаючи зароблені гроші на маленькі радощі, що робили її життя більш насиченим. Кава для неї була не просто напоєм, а символом затишку і творчості.

Ірина Фаріон в останньому інтерв’ю розповіла, на що витрачала гроші. Скриншот фото з Мережі

В інтерв’ю Ірина також поділилася своїми думками щодо найкращого в Україні Президента. Виявилося, що таким для неї був Віктор Ющенко. А на питання інтерв’юерки, кого вона вважає найвагомішою постаттю у країні, Фаріон, не вагаючись, назвала ім’я Степана Бандери.

Ірина Фаріон не боялася висловлювати свої переконання, навіть якщо це викликало критику чи нерозуміння з боку інших. Беззаперечно, її слова та дії завжди були спрямовані на збереження та популяризацію української мови й культури.

Втрата мовознавиці стала великим ударом для всіх, хто знав і поважав її. Ірина залишила по собі не лише наукові праці та численні виступи, але й незабутній приклад справжньої любові до України і її культури. Вона була голосом свого народу, який тепер звучатиме у серцях тих, хто продовжить її справу.

Втім останнє інтерв’ю дало нам уявлення про прості радощі, які наповнювали її життя і які вона так любила. Відтепер навіть філіжанка львівської кави буде інколи нагадувати про львів’янку, популяризатора української мови Ірину Фаріон.

Популярне

Схожі статті

Тіна Кароль перехопила естафету від Pianoбоя: поп-діва буде обирати пісні для Нацвідбору на Євробачення

Українська поп-діва Тіна Кароль отримала почесну роль музичної продюсерки Нацвідбору на Євробачення-2025, замінивши на цій посаді Дмитра Шурова, всім відомого як Pianoбой.

Я й не здогадувалась, що можна зробити це так просто: з фаршу, грибів та сиру готую шикарний соковитий рулет

Соковитий рулет із фаршу, грибів та сиру – це справжня знахідка для тих, хто хоче здивувати дорогих їдоків чимось особливим. Такий рулет виходить надзвичайно ароматним і ніжним.

“Зрадила Україну”: Віталій Козловський відреагував на звинувачення його зведеної по батьку сестри Олени

У наш час, коли інформація поширюється блискавично, особливо важливо бути уважними до деталей і перевіряти факти. Нещодавно сталася прикрість між одним виданням та Віталієм Козловським.