facebook

Всього за 10 хвилин готую сирний сніданок із помідорами: аромат і смак неможливо передати словами

Якщо в холодильнику є шматочок сулугуні та помідорчики, смачний сніданок для всієї родини гарантовано. Впораєтеся за 10 хвилин і подасте на стіл смачний та дуже ситний наїдок.

Вам знадобиться:

  • 150 г сулугуні;
  • 100 г помідорів;
  • 2 гілочки петрушки;
  • 1 ст.лож. олії;
  • 1 дрібка чорного меленого перцю;
  • 1 дрібка солі.
Швидкий сніданок із сулугуні та помідорів

Сулугуні з помідорами на сніданок готуватимемо на пательні. Бажано, щоб томати були як сливки. Вони не дуже великі, але достатньо щільні й не розваляться під час смаження. Олію беріть рафіновану. А петрушку, за бажанням, можете замінити будь-якою іншою зеленню.

Швидкий сніданок із сулугуні та помідорів

Помідори промийте, обсушіть та наріжте кружальцями завтовшки близько 5 мм. Сулугуні наріжте шматочками. Їхній розмір неважливий, оскільки на сковорідці все розплавиться й з’єднається.

Швидкий сніданок із сулугуні та помідорів

Петрушку вимийте, обсушіть, відділіть листочки від гілочок. Наріжте зелень ножем не дуже дрібненько. Олію влийте в сковорідку й розігрійте на вогні. Викладіть кружальця помідорів. Обсмажте їх з обох боків протягом 2 хвилин. Зніміть дуже акуратно, щоб не зламати.

Викладіть шматочки сиру в один шар. Бажано, щоб вони лежали щільно один до одного, щоб не було дірок. Сир відразу ж почне плавитися. Ви ж тим часом викладіть помідори зверху сулугуні.

Швидкий сніданок із сулугуні та помідорів

Трішки підсоліть, поперчіть та притрусіть петрушкою. Домашні, побачивши страву, подумають, що ви приготували банальний омлет. А насправді це буде щось надзвичайне. Тож мерщій кличте домашніх до столу!

Рідним таке частування сподобається настільки, що будуть просити щоденно приготувати на сніданок виключно смажений сулугуні з помідорами та петрушкою.

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?