Лайма Вайкуле анонсувала виступ Дорофєєвої та Полякової у Юрмалі: українські співачки відхрестилися

Лайма Вайкуле відзначала, що на фестивалі Laima Rendzezvous Jurmala в український день виступатимуть серед інших Дорофєєва та Полякова. Співачки спростували цю інформацію.

Музичний фестиваль Laima Rendzezvous Jurmala’24 ще не розпочався, а український шоубіз вже гудить, як вулик. Річ у тім, що організаторка концерту Лайма Вайкуле назвала серед учасників з України, зокрема, й DOROFEEVA та Олю Полякову.

Хто з українських зірок виступить на фестивалі Лайми в Юрмалі

Але артистки офіційно відхрестилися від виступу в Юрмалі. Фестиваль на прибалтійському узбережжі триватиме 3 дні. День відкриття, 26 липня, оголошений українським днем. Серед запрошених Вєрка Сердючка, Макс Барських, Настя Каменських.

Хто з українських зірок виступить на фестивалі Лайми в Юрмалі

Та багато хто з українських артистів вирішив не їхати до Юрмали, адже не хочеться виступати з представниками країни-агресорки на одній сцені, хоч і в різні дні. Росіяни то начебто й хороші – Андрій Макаревич, Макс Покровський, гурт “Бі-2”. До того ж багато хто з них представляють уже Ізраїль, а не рф.

Хто з українських зірок виступить на фестивалі Лайми в Юрмалі

Але ж у залі будуть присутні поряд з українськими глядачами ще й російські. Лунатимуть українські та російські пісні. І це сприятиме розмиванню культурних кордонів, слушно зауважила у своєму Телеграм-каналі блогерка Аліна Доротюк.

Хто з українських зірок виступить на фестивалі Лайми в Юрмалі

Отже, Надя Дорофєєва спочатку дала згоду на виступ, сповіщає Музвар. Та коли ознайомилася з лайнапом на решту днів, вирішила від гріха якнайдалі відмовитися від поїздки. Оля Полякова відзначила, що у неї нині дуже щільний графік, то не може відбути у Прибалтику.

Але український десант у Юрмалі таки буде представлений доволі широко, зокрема, у списку, окрім вищеназваних артистів, Alekseev, Уляна Ольгіна, Ганна Буткевич, Freedom Balle. Дивно, що українкою організатори позначили ще й Марію Максакову. Ця російська оперна співачка нині має громадянство Німеччини.

Популярне

Схожі статті

“Запах Мукачева ні з чим не сплутаю”: Святослав Вакарчук показав себе у перші місяці життя з мамою

У Мукачево Святослав Вакарчук народився й провів перші 2 місяці життя. Попри це місто залишилося у щемких спогадах лідера гурту "Океану Ельзи". Що запам'яталося найбільше?

Білик, Руслані та Жураківській “пощастило” закохатися не в тих чоловіків: як потерпали у шлюбі з ревнивцями

Зазвичай ревнощі лише розпалюють кохання. Та іноді переходять усі межі. Саме з такими ревнивцями свого часу довелося зустрітися Руслані Лижичко, Ірині Білик та Олесі Жураківській.

Діти не успадкували мамину вроду: Даніель та 5-річна Софійка схожі на татусів, а не на Санту Дімопулос

З нагоди 5-річчя Софійки Санта Дімопулос підготувала відеоролик, де можемо побачити іменинницю з різних ракурсів. Одна біда – донька, як і син Даніель, не мають спільних рис із матусею.