“Це смішно”: Христина Соловій розповіла, чи були любовні стосунки з Вакарчуком – 18 років різниця

Христина Соловій нарешті відверто зізналась, які в неї стосунки з продюсером Святославом Вакарчуком, з яким в неї різниця 18 років – вони приховували це довгі роки, але нарешті зізналися.

Відома українська співачка Христина Соловій нарешті відкрила таємницю, яку приховувала всі ці роки. Між прихильниками довгі роки ходили чутки, що Соловій має романтичні стосунки зі своїм продюсером та наставником Святославом Вакарчуком.

Так, легендарний співак дійсно зробив вагомий вклад у життя дівчини, особливо в її кар’єру та розвиток, проте, між співаками різниця у віці цілих 18 років і весь час Вакарчук для Соловій залишався лише продюсером та другом.

Христина Соловій розповіла, які були стосунки з Вакарчуком
Христина Соловій розповіла, які були стосунки з Вакарчуком

Весь час обидва співаки ніяк не реагували на всі можливі чутки та не давали жодного коментаря, що ще більше підштовхувало публіку щось “надумувати”. Але Христина вирішила, що вже час розкрити правду:

“Це смішно. Я Святослава ніколи не сприймала як чоловіка. Ніколи не дивилась на нього так”.

Знаменитість для неї завжди залишався лише наставником та вчителем, співачка ніколи не хотіла будувати романтичних відносин з чоловіком та навіть у думках цього не мала – чим дівчина спростувала будь-які чутки навколо них.

Христина Соловій розповіла, які були стосунки з Вакарчуком
Христина Соловій розповіла, які були стосунки з Вакарчуком

Сам Святослав Вакарчук за останній час встиг розійтися з дружиною Лілією Ліхторовою у 2021 році, з якою вони прожили разом понад 20-ти років і наступні свої відносини ретельно приховує від публіки та не відкриває таємниці – хто вона.

Але ходять чутки, що можливо наступною обраницею лідера гурту “Океан Ельзи” стала Євгенія Яцута. Невдовзі після розлучення у Святослава народився син Іван, від нової коханої. А у червні 2022 року у Святослава народилась донька, яку назвали Соломія.

А ось сама Христина Соловій скаржиться, що її особисте життя вкрай не вдалося і вона вважає, що сама у всьому стала винною. Співачка розповіла. Що в неї складний характер та вона звикла все перебільшувати, через що сама малює свого коханого, а потім сильно розчаровується.

Христина у багатьох відносинах губила себе та вважала, що не щаслива, тому одразу ці історії вона припиняла та ставила фінішну точку.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.