Милиці покійної Руслани Писанки її чоловік віддав іншій людині: “Вчуся відпускати її потрошку”

Чоловік Руслани Писанки розповів, як тепер складається його життя та як тяжко йому відпустити дружину. Чоловік два роки живе без неї, але часто буває у дружини в гостях.

Днями тому минуло вже два роки, як не стало відомої української акторки Руслани Писанки, яка була еталоном, красивою та стриманою жінкою, завжди життєрадісною, усміхненою та з надіями лише на краще.

Зірка тривалий час мала проблеми із суглобами, через це почала худнути та взяла участь у зйомках телешоу “Зважені та щасливі”, де змогла змінитися до не впізнаваності разом зі своїм чоловіком Ігорем Ісаковим, який став єдиним чоловіком, з якими Писанка була в офіційному шлюбі.

На початку повномасштабної війни Руслана виїхала до Німеччини на лікування, як виявилось, в неї знайшли рак у тяжкому ступені. Проте, як зізнавався чоловік, Руслана вірила кожного дня та завжди мала надії, що зможе впоратися навіть з цією страшною хворобою.

Але доля вирішила інакше та залишила чоловіка вдівцем, Руслана пішла з життя у віці 56 років у Німеччині.

Акторку поховали в Україні, разом з її матір’ю. Чоловік повернувся та продовжує жити на батьківщині. Він розповідав на першу річницю Руслани, що без неї дуже сумно та він ще довго буде оговтуватися від цього горя.

Чоловік Руслани Писанки зізнався, що досі не пережив втрату
Чоловік Руслани Писанки зізнався, що досі не пережив втрату

Чоловік розповідав, що його жінка не хотіла б, аби він сумував та страждав, але інакше в нього не виходить. В цьому році Ігор дав нове інтерв’ю, у якому розповів, що творчі друзі Руслани пам’ятають та не забувають її, ба більше, підтримують Ігоря та спілкуються регулярно з ним.

В цьому році її друзі колективно зібрались, аби пригадати яскраві моменти із життя Писанки.

Ігор поділився, як тепер часто приходить на кладовище, через спеку постійно протирає вологим пам’ятники та прибирає жовті листя, що опали. Каже, що постійно щось розповідає Русі, але все одно розуміє, що жінка може не чути його та вважає, що все це самоаналіз та розмови із самим собою, аби стало легше.

Чоловік зізнається, що можливо потрохи почав відпускати дружину, бо вона йому стала менше снитися. Але його думки завжди розділяє вона, чоловік радиться зі своєю дружиною у голові.

“Значить, вчуся відпускати її потрошку”.

Чоловік Руслани Писанки зізнався, що досі не пережив втрату
Чоловік Руслани Писанки зізнався, що досі не пережив втрату

Ігор розповідає, що в нього є дорослий син від іншого шлюбу, який жив разом із ним та Русланою декілька років, хлопець приїхав до навчання в Київ та після закінчення коледжу вступив до ВНЗ й залишився у столиці.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.