facebook

“У кого маєток кращий?”: Полякова, Матвієнко, Приходько похизувалися житлоквадратами з терасами та балконами

Щойно заробивши трішки грошенят, зірки намагаються виїхати з людної столиці та оселитися десь у передмісті. Звісно, доводиться зводити чималі маєтки, щоб життя на природі було комфортним.

Тоня Матвієнко

Співачка з чоловіком Арсеном Мірзояном, донькою Ніною та батьком мешкають у будинку, який залишився від Ніни Митрофанівни. Раніше в цьому 3-поверховому старовинному особняку на Печерських пагорбах функціонувала картинна галерея.

Як виглядає будинок Тоні Матвієнко

Колекцію витворів мистецтва почав збирати докупи ще Іван Гончар. Цю справу продовжив його син Петро Гончар – чоловік Ніни Матвієнко. Врешті під музей виділили окреме приміщення неподалік Лаври, а в гарному маєтку поселилося все зіркове сімейство. Тут доволі просторо і місця вистачає всім.

Оля Полякова

Один із будинків зірки розташований просто на березі Дніпра. Заміська вілла виконана з дерева й має 2 поверхи. Спеціально для мами Полякової зробили прибудову з окремим входом. Також Оля виділила собі окрему величезну спальню, щоб відпочивати окремо від чоловіка.

Як виглядає будинок Олі Полякової

Довкола чимала територія з теплицями та господарськими спорудами. Є причал для двох яхт, лазня і чан просто на березі. Під будинком родина облаштувала міцний підвал, щоб можна було ховатися від ворожих ракет.

Анастасія Приходько

Будинок співачки розташований у селищі на Крюківщині. Побачити його зсередини можна в кліпах співачки та численних інтерв’ю, коли вона запрошує журналістів до себе в гості. Артистка придбала 6 соток землі під забудову у 2018 році.

Як виглядає будинок Насті Приходько

Й відразу ж почала зводити 2-поверховий котедж із терасою в англійському стилі. Маєток вийшов компактним без особливих елементів розкошів. На території виділено місце під басейн, а також облаштований майданчик для відпочинку з барбекю.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.