Памʼятаєте останнього чоловіка Алли Пугачової? Ви ахнете побачивши, як він виглядає у 48 років (ФОТО)

Чоловік Алли Пугачової, Максим Галкін, активно продовжує свою творчу діяльність на кордоном. Чи вплинув переїзд в іншу країну та напружений графік на зовнішність артиста?

Максим Галкін завжди вирізнявся серед інших своїм винятковим талантом, яскравими виступами та харизмі. Цей відомий шоумен, комік та ведучий завжди привертав увагу своєю енергетикою та творчістю, завойовуючи серця мільйонів глядачів. Проте, окрім професійних досягнень, значну увагу привертає і його особисте життя, зокрема шлюб із Примадонною радянської сцени Аллою Пугачовою.

Максим Галкін та Алла Пугачова одружені вже 13 років
Максим Галкін та Алла Пугачова одружені вже 13 років

Ця пара, без сумніву, є однією з найяскравіших і найцікавіших у світі шоу-бізнесу. Їхні стосунки викликали неоднозначні реакції з самого початку. Знайомство Галкіна і Пугачової стало справжньою сенсацією, а різниця у віці, що складає 27 років, лише додавала до цього інтересу. Багато хто скептично ставився до їхнього союзу, вважаючи його скороминущим або зумовленим іншими причинами, ніж справжні почуття.

Проте час довів, що їхні стосунки стали міцними та тривалими. У 2011 році Максим Галкін і Алла Пугачова офіційно зареєстрували шлюб, підтвердивши свої наміри бути разом на довгі роки. У 2013 році у пари народилися діти, яких виносила сурогатна мати.

Максим Галкін з зірковою дружиною та дітьми
Максим Галкін з зірковою дружиною та дітьми

З початком повномасштабного вторгнення в Україну, Максим Галкін та Алла Пугачова прийняли важке рішення покинути росію і переселитися в Ізраїль. Це було непростим кроком, враховуючи їхнє положення у суспільстві та тиск, що вони зазнавали.

Попри проблеми з владою, переїздом, хейтом шанувальників та напруженим графіком концертів, Максим Галкін продовжує зберігати свій свіжий зовнішній вигляд та життєрадісність. Йому 48 років, але підписники у соціальних мережах відзначають, що гуморист виглядає прекрасно.

Власне, як і його дружина. 75-річна Алла Пугачова також не виглядає на свій вік, завдяки вдалій пластиці та роботі косметологів, що заслуговує на повагу.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.