“Спіймали”: Ксенія Мішина ходила на побачення з одним із холостяків країни – нарешті знайшла половинку?

Українську акторку Ксенію Мішину помітили на побаченні з відомим холостяком країни – що це було, проста зустріч чи можливо щось більше, що приховують зірки?

Українська акторка Ксенія Мішина стала першою холостячкою України, зірка стала першою головною красунею України та взяла участь у першому сезоні романтичного шоу країни – “Холостячка”.

Тоді після Квіткової та Добриніна всі знову дали надію цьому проєктові та повірили, що можливо все ж таки знайти своє кохання на проєкті. Мішина погодилась на продовження стосунків з одним із учасників шоу – Олександром Еллертом, з яким вони прожили разом рік.

Після розлучення з продюсером Еллертом, Мішина “видихнула” та розповіла, що їй було дуже складно у стосунках – Олександр “брав” багато на себе.

Після цього акторка спілкувалась з чоловіком лише на початку повномасштабного вторгнення, коли він допоміг Ксенії, а після цього роз’їхались по різних країнах.

Зараз Ксенія проводить багато часу зі своїм єдиним сином 12-річним Платоном та поки що забула про стосунки із чоловіками.

Але нещодавно акторку помітили з відомим холостяком – Максимом Тарапатом, популярним телеведучим. Він також брав участь у реаліті-шоу “Холостячка”, де головною зіркою була Злата Огнєвіч, Максим був фіналістом, але не став обранцем Злата, вона віддала перевагу іншому – Задворному.

Тоді Максима називали найідеальнійшим чоловіком на проєкті. А місяць тому його побачили разом у компанії з Ксенією Мішиною. В Києві на Русанівці, на відкритій літній терасі вечеряли Максим та Ксенія разом зі своїм сином, про що розповів блогер Богдан Беспалов, якому надіслали відповідне відео з доказами.

Ксенію Мішину помітили на побаченні з відомим холостяком
Ксенію Мішину помітили на побаченні з відомим холостяком. Фото: YouTube-канал BespaLOVEmedia

Скоріш за все зустріч була не офіційною, але точно дружньою, дівчина сиділа разом зі своїм сином, тож, романтичним побачення назвати не можна, але сам факт того, що холостяк та холостячка проводять час разом наводять прихильників лише на одні думки.

Ксенію Мішину помітили на побаченні з відомим холостяком
Ксенію Мішину помітили на побаченні з відомим холостяком

Як прокоментував Беспалов, він не розуміє, що такий чоловік як Максим міг знайти в Ксенії, бо сам блогер вважає її “холодною та егоцентричною”. Сама Ксенія не згадувала цю зустріч та не показувала у своєму блозі, як проводить час у центрі Києва, тож, скоріш за все, акторка хотіла би приховати цю подію.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.