“Як Барбі”: 75-річна Алла Пугачова з’явилась на публіці в Юрмалі у короткому вбранні та здивувала фігурою

Легендарна артистка Алла Пугачова завітала на фестиваль до Лайми Вайкуле, що проходив в Юрмалі та знову здивувала публіку своїм елегантним та витонченим виглядом.

Відома артистка Алла Пугачова, яка принципово виїхала з країни-агресорки, після довгих років зіркового життя. Разом зі своєю родиною – чоловіком Максимом Галкіним та їх двома дітьми – близнюками Лізою та Гаррі вони тепер живуть в іншій країні – Ізраїль.

Гості фестивалю в Юрмалі: Каменських, Потап, Пугачова
Гості фестивалю в Юрмалі: Каменських, Потап, Пугачова

На вихідних в Латвії проходив музичний фестиваль латвійської співачки Лайми Вайкуле, який тривав дві доби. Сама співачка та акторка також засуджує агресію росії та підтримує Україну, тож, на фестиваль було запрошено відповідних виконавців, на ньому були присутність українські відомі співаки Настя Каменських, її чоловік Потап, легендарна зірка Вєрка Сердючка, Макс Барських та Алексєєв.

Гості фестивалю в Юрмалі: Сердючка, Барських, Алексєєв
Гості фестивалю в Юрмалі: Сердючка, Барських, Алексєєв

Алла Пугачова та її чоловік Максим Галкін також були запрошені на фестиваль та приїхали разом на нього. Легендарна співачка знову здивувала публіку своєю розкішністю та впевненістю у такому поважному віці. 75-річна Алла вийшла на публіку у чорному вбранні – підбори, короткі шорти, стильний топ, піджак та елегантний капелюх.

Зірка весь час була поруч із чоловіком, навіть, коли давала інтерв’ю. Коли зал побачив, що Пугачова та Галкін прийшли до глядацької зони в пошуках своїх місць, публіка одразу звернула на них увагу та почали аплодувати: “Ура! Алла Борисівна!”.

Аудиторія була дуже рада бачити Пугачову у компанії з її чоловіком, тому на такій події, жінці не давали навіть і хвилинки побути на самоті, журналіст підбігає до співачки, коли вони разом із чоловіком прямують до концертного залу та питає, кого вона найбільше очікує побачити на сцені, на що журналіст отримує відповідь від Алли Борисівни – Лайму.

75-річна Алла Пугачова вразила своєю фігурою
75-річна Алла Пугачова вразила своєю фігурою

Також прихильники помітили у самому концертному залі зі сторони, де сидять запрошені гості Пугачова та Галкін та зняли їх зі сторони – пара сиділа поруч один з одним та обіймалися.

Під час свого виступу український артист Вєрка Сердючка помітив Аллу Борисівну у залі та звернув на це увагу: “Алла Борисівна, вітаю”. Після чого зробив великий уклін актрисі та продовжив свою промову. Публіка відреагувала на це та підтримала Сердючку бурхливими аплодисментами.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.