facebook

Кропітка робота над появою первістка зупинилась? Руслана Лижичко у 2022 році натякала на вагітність

Ще 3 роки тому Руслана Лижичко зізналася, що робить все, аби стати мамою. Втім, співачка та її чоловік досі не дочекалися довгоочікуваного поповнення.

51-річна українська співачка Руслана Лижичко знаходиться у шлюбі з продюсером Олександром Ксенофонтовим 29 років. Вони стали один для одного першим і останнім справжнім коханням. Їх поєднують не лише почуття, а й спільна робота та творчість.

Та за 29 років шлюбу Руслана і Олександр так і не стали батьками. Співачка не приховує, що вони з чоловіком довгий час відкладати батьківство заради кар’єри, а коли схаменулися, стало трохи пізно.

Чому 49-річна Руслана не стала мамою після 27 років шлюбу з Ксенофонтовим
Чому 49-річна Руслана не стала мамою після 29 років шлюбу з Ксенофонтовим

В кінці 2021 року вийшло досить відверте інтерв’ю Руслани Лижичко і її чоловіка на Ютуб-каналі “Бацман”. Там Руслана вперше відкрито говорила про дітей і зізналася, що мріє стати мамою.

Зараз, незважаючи ні на що, я дійсно хочу мати дитину

, – запевняла Руслана.

Більше того, співачка зізналася, що для неї наразі це головна мета у житті і вона робить все, щоб стати мамою. Також Руслана підкреслила, що хоче зробити це не лише для себе, а й для свого чоловіка, який багато років мріє стати татом.

Руслана Лижичко розповіла, чому не стала мамою
Руслана Лижичко розповіла, чому не стала мамою

Тоді Руслана не стала вдаватися у подробиці та розповідати, яким чином вона планує стати мамою. Очевидно, що у свої 50 років співачка вже не могла самостійно завагітніти та виносити дитину. Втім, у неї було кілька інших варіантів: штучне запліднення, сурогатне материнство, або усиновлення.

З моменту того інтерв’ю пройшло вже майже 3 роки, а Руслана Лижичко та Олександр Ксенофонтов так і не стали батьками. Зіркове подружжя з того часу більше не коментували свої плани на батьківство.

Можна припустити, що всі їхні плани збив початок повномасштабної війни в Україні. Можливо, були й інші причини, про які подружжя зараз не готові розповідати.

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?