“Потрібно встигнути все”: багатодітна Джамала подорожує з двомісячним сином, якого треба годувати молоком

Співачка Джамала нещодавно народила третю дитину і навіть не думає полишати кар'єру та йти у декрет, замість цього зірка продовжує кожного дня працювати з малюком на руках.

Українська співачка кримсько-татарського походження Джамала нещодавно стала багатодітною матусею, наприкінці травня зірка народила третього сина та отримала новий статус.

Алім народився якраз після останнього виступу матусі, Джамала виступала на церемонії нагородження музичної премії YUNA-2024, а на наступний день вже була у пологовому та народила третього хлопчика.

Зараз співачка не полишає своєї музичної кар’єри та продовжує працювати з малюком на руках, тепер маленький Алім – всюди зі своєю зірковою матусею.

Співачка була запрошена на відкриття літньої Олімпіади-2024 у Франції, а зараз шлях з України дуже не простий, проте, співачка зі всім впорюється, ба більше, продовжує працювати з маленьким сином.

У гримерці, поки Джамалі роблять макіяж та зачіску, вона паралельно годує своє немовля – аби не втрачати час. Тепер співачці доводиться це робить будь-де, коли маленький хлопчик зголодніє.

Співачка хизується універсальною сукнею, за допомогою якої зручно годувати малечу при будь-яких умовах.

Джамала показала, як поєднує роботу та виховання немовля
Джамала показала, як поєднує роботу та виховання немовля

Потім співачка показує, як вона приїхала підтримати наших спортсменів в олімпійський городок та трохи показала, як все виглядає. Для спортсменів, які приїхали змагатися, спеціально побудовано окремий городок, де будуть проживати всі команди зі всіх країн світу.

Опинившись за лаштунками Олімпійських ігор, співачка відвідала весь городок та показала, в яких умовах будуть жити наші спортсмени, хто їх сусіди, як виглядають вулички цього городка та які неймовірні види має це місце.

Співачка має великі плани на Париж, не лише Олімпіада, а ще й встигнути на показ фільму “Jamala Songs of Freedom”, документальний фільм, який має звернути уваги європейського суспільства на події в Україні, в ньому розповідається перші дні повномасштабного вторгнення та історія самої співачки, яка народилась у тимчасово окупованому Криму.

Джамала показала, як поєднує роботу та виховання немовля
Джамала показала, як поєднує роботу та виховання немовля

Після свого концерту, Джамала показала, як вона впорується з годуванням малюка – на допомогу приходять навіть звичайні пляшки, в які співачки наливає власне молоко. Співачка не полишає свою кар’єру, навіть, коли складно і ти маєш завжди відповідати ще й за маленьку дитину.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.