“Час вчити літери”: Остапчук показав фото вагітної дружини та розповів, коли з’явиться його третя дитина

Український шоумен Володимир Остапчук невдовзі стане батьком втретє та показав перші знімки майбутнього малюка, які вони вже мають з дружиною Катериною Полтавською.

Відомий українській шоумен Володимир Остапчук не так давно одружився з Катериною Полтавською і ось днями тому пара повідомила, що вже чекає на малюка.

Прихильники були шоковані та радісно привітали зірок з майбутнім поповненням у родині. Тому Остапчук вирішив, що вже час поділитися тим, що вони так довго приховували з дружиною. Сьогодні ведучий показав відео з планового УЗД, на якому видно вже майбутнього малюка, який проходив ще півтора місяця тому, скоріш за все – перший огляд, коли пара дізналась, що чекає на дитину.

На відео Володимир дуже щиро посміхається та радіє, що втретє стане батьком. А потім показав другий огляд, що проходив місяць тому, наприкінці червня – батько жартує, що на знімку видно, як немовля вже сидить, тож, в принципі вже час “вчити літери”.

Володимир Остапчук показав фото вагітної дружини
Володимир Остапчук показав фото вагітної дружини

Володимир жартує, що тепер його блог перетворюється на “блог молодої матусі”, тому що він публікує всі цікаві моменти та показує, як зараз виглядає його 24-річна дружина Катерина.

Стать дитини пара ще не знає, але невдовзі планують провести вже гендер-паті, вечірку. На який і дізнаються разом із родиною та близькими друзями, на кого вони чекають.

Пара вже має декілька варіантів імені для малюка, але поки що не буде їх оголошувати – залишають у таємниці. На разі у Катерини 5-й місць вагітності, вона на 20 тижні, тож, малюк народиться вже восени.

Батько коментує, що зі своїми двома першими дітьми, які були від іншого шлюбу – він спілкується та активно підтримує зв’язок, проте не буде викладати дітей у своєму блозі, бо має такі домовленості із колишньою.

Батько похизувався, що 6-річний хлопчик Еван вже дуже добре знає англійську мову для свого віку – у цьому віці маленький вже може спокійно прочитала текст з книжки та не мати ніяких проблем.

Володимир розповів, що хотів би ще народити двох дітей та прокоментував: “Як зробити так, щоб вагітність пройшла легко? Бути татом”.

Володимир Остапчук показав фото вагітної дружини
Володимир Остапчук показав фото вагітної дружини

І після цього показав, як зараз виглядає вагітна дружина – у Катерини вже округлився живіт й тому можна побачити вагітність. Сама дівчина не може ніяк намилуватися цим положенням, тому у її блозі тепер багато фото та відео з дитинкою – як він штовхається та як вони разом проводять час.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.