Торт без випікання: беру 2 простих інгредієнти і пару хвилин вільного часу. В спеку – не десерт, а казка

У таку нереальну спеку вже нічого не рятує, але ми знаємо ідеальний рецепт торта-десерту, який зможе повтори будь-хто, все готується швидко, просто та елементарно.

Що можна приготувати всього з двох інгредієнтів? Нереально смачний десерт, який врятує вас від нереальної спеки на вулиці. Спробуйте приготувати, адже сезон фруктів буде ще не таким довгим. Швидкий рецепт без випікання – легко повторити.

  • 1 кг – ягід (будь-яких, за рецептом полуниця, виноград, лохина та ожина)
  • 1 упаковка желе
  • Двічі 500 мл гарячої води

Спосіб приготування:

Перед приготуванням нам потрібно ретельно промити всі ягоди та фрукти. Для рецепту використаємо магазинне желе.

Робимо декілька видів желе – прозоре, полуничне та апельсинове.

Для прозорого желе нам потрібна гаряча вода – 500 мл. Наливаємо її у місткість та пересипаємо повний пакетик желе, перемішуємо до однорідності. Тепер нам потрібно повність охолонути наше желе, воно має стати холодним, теплим або гарячим його не можна буде використати для нашого рецепта.

Друге желе – полуничне з лісними ягодами, теж нагріваємо гарячу воду та пересипаємо туди желе, перемішуємо – охолоджуємо.

Беремо велику місткість, в якій будемо формувати наш десерт-торт та перекладаємо в неї фрукти та ягоди.

Коли желе повністю охолонуло – заливаємо прозорим спочатку наші ягоди, а потім – ягідним. Желе має бути повністю охолодженим.

Спочатку охолоджуємо десерт з одним желе – пару годин у морозильнику, але желе не має замерзнути. Потім зверху заливаємо рожевим желе та знову охолоджуємо у морозильнику наш десерт. На пару годин, аби все стабілізувалась. Якщо є можливість – краще поставити на ніч у звичайний холодильник.

Потім дістаємо наш десерт з холодильника. Аби дістати сам тортик з місткості, можна скористатися гарячою водою – поставити місткість в іншу місткість, всього на декілька секунд буде достатньо.

Ми отримали нереально яскравий, красивий, швидкий, а ще й дуже корисний десерт, він виглядає дуже привабливо, такий десерт буде цікавим як для дітей, так й для дорослих, тому можете спокійно ставити його на святковий стіл – жодного шматочка не залишиться.

Рецепт торта-десерта без випікання з двох інгредієнтів
Рецепт торта-десерта без випікання з двох інгредієнтів. Фото: YouTube-канал Alina FooDee

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.