facebook

На столі стільки всього, а гості їдять тільки цей салат: моя імпровізація з крабовими паличками та морквою

Крабові палички давно стали улюбленим інгредієнтом при приготуванні різноманітних страв чи салатів. Пропоную до вашої уваги цікавий салат, який гарантовано першим зникне з вашого столу.

Крабові палички давно стали улюбленим інгредієнтом у кулінарії і кожна господиня  експериментує з ними, створюючи нові, цікаві поєднання. Пропоную вам спробувати новий рецепт салату з крабовими паличками, який не лише порадує вас своїм смаком, але й стане чудовою прикрасою на святковому столі.

Інгредієнти:

  • Крабові палички 200 г
  • Морква по-корейськи 200 г
  • Яйця 3 шт.
  • Сирки плавлені 2 шт. або твердий сир 150 г
  • Часник 3 зубчики (кількість можна змінювати на власний смак)
  • Сіль та мелений перець за смаком
  • Майонез для заправки

Приготування:

Крабові палички розморозьте (якщо вони були заморожені), наріжте їх невеликими кубиками або соломкою. Це додасть салату приємної текстури. Морква по-корейськи вже готова до використання, просто злийте зайву рідину, щоб салат не вийшов занадто вологим.

Салат з корейською морквою та крабовими паличками
Салат з корейською морквою та крабовими паличками

Яйця відваріть до стану вкруту, остудіть під холодною водою, почистіть та натріть на крупній тертці або наріжте дрібними кубиками. Сирки плавлені можна подрібнити ножем вручну або натерти на тертці. Якщо ви використовуєте твердий сир, то також натріть його на крупній тертці для додаткової текстури. Часник очистіть і натріть вже на дрібній тертці або пропустіть через часникодавку.

З’єднайте крабові палички, корейську моркву, натерті яйця, сирки або сир. Додайте подрібнений часник. Приправте сіллю і меленим перцем за смаком. Додайте майонез. Починайте з невеликої кількості і додавайте поступово, щоб досягти бажаної консистенції. Салат повинен бути в міру заправлений, щоб зберігалася його структура і смаковий баланс.

Рецепт салату з крабовими паличками
Рецепт салату з крабовими паличками

Перемішайте салат до однорідної маси. Перекладіть у гарну салатницю або викладіть на тарілку, прикрасивши зеленню або тонкими смужками моркви по-корейськи зверху. Смачного!

Популярне

Схожі статті

“Свіжим вітром дмухає”: Марічка Падалко, Лідія Таран і Наталія Мосейчук зробили нові зачіски – імідж 1+1

Склад ведучих на 1+1 доволі стабільний. Глядачі настільки звикли до цих облич, що, здається, начебто вони зовсім не змінюються. Насправді це не так. Падалко, Таран, Мосейчук зробили інші зачіски.

Одна в бабусиній кофті, інша – як з червоної доріжки: Маша Єфросиніна та Оля Полякова показали свої образи

Знамениті "дівчата" Оля Полякова та Маша Єфросиніна вийшли разом у кіно та продемонстрували цікаві образи. Одна виглядає, наче копала картоплю, інша – як з червоної доріжки.

Таке хотів би вчудити кожен: Ольга Цибульська та MamaRika прокаталися на візочку у супермаркеті – 2 відео

Іноді так хочеться повернутися в дитинство й утнути щось таке, від чого адреналін зашкалюватиме. Наприклад, прокататися у візочку по супермаркету. Mamarika та Ольга Цибульська наважилися саме на це.

“Розквітла”: колега Лесі Нікітюк, який замінив Притулу, прокоментував її роман з хлопцем молодшим на 9 років

Не так давно знаменита телеведуча Леся Нікітюк привідкрила таємничу завісу та поділилася з шанувальниками імʼям свого обранця. Колега Лесі, Богдан Шелудяк, не залишився осторонь та дав свій коментар.

Мало хто наважиться одягти такі штани, але Даша Квіткова змогла: колір незвичайний, а ще й черевички чорні

Даша Квіткова, українська блогерка та інфлюенсерка, давно підкорила шанувальників ідеальним почуттям стилю. Нещодавно зірка показала, як правильно стилізувати широкі штани.

“Поради для тих, кому за 60”: як не стати “овочем”, щоб не бути тягарем для дітей та рідних

Зазвичай люди з віком починають переживати, що стають тягарем для власних дітей. Мовляв, безпорадні й не можуть допомагати, як раніше. Щоб уникнути подібної проблеми, дотримуйтеся цих порад.