Андрій Данилко розповів, як і коли йому вперше в житті зателефонувала 76-річна Софія Ротару: “По-людськи”

Андрій Данилко постійно спілкується з легендами естради. То Аллі Пугачовій до поясу вклониться прямо зі сцени, то з Софією Ротару телефоном побазікає. Дізнаймося подробиці.

Вихідні Андрій Данилко з мамою Білоконь та іншими артистами провів у Юрмалі, де виступив у рамках Laima Rendezvous Jūrmala 2024. Співав не лише українською, але й російською та латиською мовами.

А побачивши серед глядачів у залі Аллу Пугачову, не стримався й поцікавився, чи передали зірці квіти. Потім наспівав декілька рядків із пісні Примадонни. А потім ще раз вклонився відомій артистці та побажав нікого не слухати, окрім нього.

Вєрка Сердючка спілкується з Аллою Пугачовою та Софією Ротару

З Пугачової в Данилка є купа спільних спогадів. Колись за лаштунками великого концертного майданчика спалахнула невеличка пожежа. За словами Сердючки, А.Б. не розгубилася й трималася гідно.

Вєрка Сердючка спілкується з Аллою Пугачовою та Софією Ротару

З’ясувалося, що Вєрка Сердючка має контакти не лише з Аллою Борисівною, а й з давньою її конкуренткою по сцені Софією Ротару. Причому українська легенда вже гриміла на весь срср, коли руда юнка тільки намагалася здійнятися на музичний олімп.

Вєрка Сердючка спілкується з Аллою Пугачовою та Софією Ротару

Так от, Андрій розповів у інтерв’ю YouTube-каналу, як одного разу Софія Михайлівна сама зателефонувала йому. Подібне диво сталося новорічної ночі, коли українці зустрічали 2023 рік під завивання сирен повітряної тривоги та звуки вибухів:

“Вона мені зателефонувала. Ніколи не телефонувала. І ми так із нею мило поговорили, якось так по-людськи”.

Оскільки було дуже неспокійно, Ротару сповістила, що вони нині перебувають на підземному паркуванні. Данилку здалося, що 76-річна артистка перебуває у “жахливому настрої”. Відтоді гуморист постійно нагадує артистці про себе, надсилаючи “дурні й милі меми для розрядки”. Йому дуже хочеться підняти настрій Софії Михайлівні.

Популярне

Схожі статті

“Запах Мукачева ні з чим не сплутаю”: Святослав Вакарчук показав себе у перші місяці життя з мамою

У Мукачево Святослав Вакарчук народився й провів перші 2 місяці життя. Попри це місто залишилося у щемких спогадах лідера гурту "Океану Ельзи". Що запам'яталося найбільше?

Білик, Руслані та Жураківській “пощастило” закохатися не в тих чоловіків: як потерпали у шлюбі з ревнивцями

Зазвичай ревнощі лише розпалюють кохання. Та іноді переходять усі межі. Саме з такими ревнивцями свого часу довелося зустрітися Руслані Лижичко, Ірині Білик та Олесі Жураківській.

Діти не успадкували мамину вроду: Даніель та 5-річна Софійка схожі на татусів, а не на Санту Дімопулос

З нагоди 5-річчя Софійки Санта Дімопулос підготувала відеоролик, де можемо побачити іменинницю з різних ракурсів. Одна біда – донька, як і син Даніель, не мають спільних рис із матусею.