facebook

“Спочатку діти, а потім весілля”: Марічка Падалко, Тоня Матвієнко, Ольга Фреймут одружилися після пологів

Зазвичай в українців заведено грати весілля, а вже потім народжувати дітей. Та деякі знаменитості йдуть наперекір усталеним традиціям. Спочатку народжують дітей, а вже потім розписуються.

Марічка Падалко

З Єгором Соболєвим телеведуча познайомилася, коли була заміжня. Чоловік теж був невільний – мав дружину й доньку Алісу. Коли між ними промайнула іскорка кохання, попервах не мали наміру розлучатися. Єгор планував виростити дитину, а вже потім…

Спочатку народили дітей, а потім вийшли заміж

Та доля розпорядилася по-іншому. У 2005-му Марічка розлучилася з чоловіком. За 2 роки народила Соболєву Михайлика. За рік на світ з’явилася Марійка. У 2010 році пара відзначала дві важливих події – народження донечки Катерини та узаконення стосунків.

Спочатку народили дітей, а потім вийшли заміж

Тоня Матвієнко

Артистка хоч і мала доньку Уляну від попередніх стосунків, на момент знайомства з Арсеном Мірзояном була незаміжня. Натомість чоловік мав дружину та двох синів. Обоє довго боролися з почуттями, які на них нахлинули.

Спочатку народили дітей, а потім вийшли заміж

За рік втямили – не можуть один без одного. Арсен поселився в будинку Ніни Матвієнко. Якийсь час молодята жили цивільним шлюбом. В січні 2016 року стали батьками. Донечку назвали на честь легендарної бабусі. А справжнє весілля зіграли лише в червні 2017-го.

Спочатку народили дітей, а потім вийшли заміж

Ольга Фреймут

Ніхто й не підозрював, що головна телевізійна ревізорка країни є одруженою та має купу дітей. Чули лише про старшу доньку Злату від англійця. Тим часом Ольга часу на Новому каналі дарма не гаяла.

Спочатку народили дітей, а потім вийшли заміж

Зуміла заволодіти увагою гендиректора Володимира Локотка. Спочатку подарувала коханому сина Валерія, а коли завагітніла вдруге, голубки врешті вирішили розписатися. Це сталося 2017 року. Гучного весілля не влаштовували – скромно відвідали РАЦС та й усе.

Спочатку народили дітей, а потім вийшли заміж

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.