facebook

Смерть Ніни Матвієнко: стало відомо, від чого померла легендарна співачка, яка була тещею Арсена Мірзояна

Ніна Матвієнко пішла з життя 8 жовтня 2023 року. Родина артистки перший час приховувала будь-яку інформацію про причини відходу матері, та все ж Тоня Матвієнко наважилася розповісти правду.

Легендарна співачка Ніна Матвієнко покинула цей світ дуже раптово та несподівано для публіки. Ще за 2 місяці до власної смерті артистка їздила з іншими артистами по містам України і давала благодійні концерти. Ніна Митрофанівна виглядала жвавою, здоровою і життєрадісною.

Ніна Матвієнко за декілька місяців до смерті: фото Валентини Ковальської
Ніна Матвієнко за декілька місяців до смерті: фото Валентини Ковальської

Вже після смерті співачки Ауріка Ротару, яка разом з Матвієнко давала благодійний концерт у Львові в серпні 2023 року, пригадала, що Ніна Митрофанівна скаржилася їй на погане самопочуття та біль в животі. Втім, перед глядачами вона не подавала виду, що її щось турбує.

Якраз після того серпневого концерту у Львові Ніна Митрофанівна повернулася в Київ і звернулася до лікарів, які їй і поставили страшний діагноз.

Родина Матвієнко мовчали про діагноз співачки, коли вона проходила лікування і ще кілька місяців після її смерті. Та все ж, Тоня Матвієнко дала інтерв’ю журналу VIVA, де розповіла про хворобу матері.

Чим хворіла Ніна Матвієнко
Тоня Матвієнко розповіла, від чого померла її матір Ніна Митрофанівна

Так, Тоня підвердила здогадки публіки і сказала, що Ніні Матвієнко діагностували рак. Співачка звернулася до лікарів 8 серпня, а рівно через 2 місяця 8 жовтня її не стало.

За словами Тоні, в лікарні діагностували, що жінка хворіла цілих 4 роки, та хвороба її ніяк не турбувала, тому Матвієнко і не зверталася до лікарів раніше. Саме тому хворобу виявили вже в досить складній формі і шансів на одужання практично не було.

Останні 2 місяці Ніна Матвієнко провела в лікарні. Їй зробили операцію та проводили необхідне лікування. Тоня зізнається, що всі ці 2 місяці, вона, її брати та інші родичі чергували біля ліжка матері. Та дива не сталося і співачка пішла з життя через хворобу.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.