“Шкіра та краватка”: 75-річна Алла Пугачова не перестає дивувати своїм стилем – ніяка вона не бабуся

Алла Пугачова опублікувала нове фото в компанії з чоловіком, але не з Галкіним. Співачка має чудовий вигляд та сучасний образ, показуючи всім жінкам, що ніякий вік не заважає виглядати красиво.

75-річна Алла Пугачова не перестає дивувати своєю красою у такому поважному віці, квітуча зірка кожен раз з’являється на публіці у витонченому образі та показує, що цей вік, зовсім не заважає кожній жінці виглядати красиво та на всі 100.

Зірка переїхала ще у 2022 році з батьківщини до Ізраїля, разом зі своїм чоловіком – шоуменом Максимом Галкіним та їх двома дітьми – Лізою та Гаррі. Тепер родина проживає в іншій країні, сам Максим регулярно має виступи стендапи, подорожує країнами та відвідує заходи у якості ведучого, як, наприклад нещодавно Галкін провів українське весілля разом із Монатіком в Італії.

Алла Пугачова з'явилась на публіці в новому образі та новій компанії
Алла Пугачова з’явилась на публіці в новому образі та новій компанії

А легендарна співачка все ж таки має вже менше виступів та з’являється на публіці не так часто, як чоловік. Жінка відпочиває зі своїми дітьми та відвідує лише деякі заходи, як, наприклад останніми вихідними, це був музичний фестиваль в Юрмалі, який влаштувала латвійська співачка Лайма Вайкуле.

В цей день Пугачова знову вразила всіх своїм бездоганним виглядом – елегантний капелюх, чорний образ, короткі шорти. Співачка всюди була у компанії свого чоловіка, який не відходив від Алли.

Сьогодні співачка опублікувала сумісну фотографію з українським заслуженим артистом Андрієм Козловським. Алла Борисівна вдягнута у чорно-білий образ – класичній, але сучасний. Співачка має краватку, білу сорочку, шкіряну куртку, шкіряні брюки та відповідне взуття.

Співачка подякувала за проведений час та значущу подію Данилу:

“Свято Душі і Таланта подарував нам Данило Козловський. Моноспектакль “FRANK” навів усіх у захват. ДЯКУЮ!”

Алла Пугачова з'явилась на публіці в новому образі та новій компанії
Алла Пугачова з’явилась на публіці в новому образі та новій компанії

Відповідно сам Козловським у коментарях також відповів Аллі та віддячив за її присутність цього вечора.

Нагадаємо, нещодавно Аллу Пугачову побачили у центрі курортного міста Юрмала у компанії з її дітьми, прохожі зняли відео, як у звичайному житті поводиться співачка та як добре тримається для свого віку.

Тож, Алла Борисівна має чудовий вигляд та може собі дозволити з’являтися на публіці у сучасних нарядах.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.