Українсько-французька красуня: при вигляді екс-ведучої ТСН Лідії Таран у вас відніме дар мови (ФОТО)

Українська телезірка Лідія Таран брала участь у відкритті українського дому на Олімпіаді 2024, що зараз проходить в Парижі та показала нові фото, як зараз виглядає.

Українська колишня телеведуча, яка стала у свої часи зіркою каналу ТСН, зараз не так багато стала з’являтися на публіці, свої соцмережі майже не веде, тому нові фото від зірки – це рідкість.

Як відомо, на початку повномасштабного вторгнення, зірка телеканалу покинула країну, тому що рятувала свою єдину доньку, сім’я доїхала до Франції, де Лідія вирішила починати життя наново, телеведуча не стала вертатися до України, як вона сама пояснила, аби не лишати дитину далеко від неї у чужій країні.

Турботлива матуся не змогла покинути донечку та зараз ретельно намагається стати частинкою Франції.

Днями тому у столиці Франції, в Парижі, було відкриття літніх Олімпійських ігор 2024. Відкриття було дивовижним, незвичайним, яскравим, таке точно запам’ятається назавжди.

Екс-ведуча ТСН Лідія Таран показала, як зараз виглядає
Екс-ведуча ТСН Лідія Таран показала, як зараз виглядає

Наша українська співачка Джамала вже побувала за лаштунками самої Олімпіади та показала, як будуть жити наші спортсмени та яке олімпійське місто побудували в Парижі.

А Лідія Таран брала участь у відкритті українського дому разом із футбольним коментатором Романом Бебех, разом вони були в якості ведучих.

Екс-ведуча ТСН Лідія Таран показала, як зараз виглядає
Екс-ведуча ТСН Лідія Таран показала, як зараз виглядає

Телезірка володіє французькою мовою, тому зараз користається можливістю та здобуває французьку освіту місцевою мовою. Наприцінці 2022 року Лідія показувала свій студентський, якій їй видали в університет та розповіла з якими цікавими моментами вона стикається під час навчання, як відрізняється освіта та що нового вона знайшла для себе.

Головне, що наприкінці 2023 року Таран вже здобула французьку освіту, склала екзамени та отримала диплом ступені М1, що означає – магістр з комунікацій 1 ступеню.

Також Лідія працювала у Франції, як український кореспондент та її рідний канал мав свій корпункт, як розповідає зірка. Жінка змогла зняти нечисленну кількість сюжетів та відпрацювати на максимум, як міжнародний журналіст. Таран намагалась “зшивати” українців – “і там, і тут” своєю діяльністю, та щось в неї точно вдалось.

Популярне

Схожі статті

“Як дороге вино – з віком стають лише гарнішими”: Ротару, Білозір, Кудлай довели, що старості не існує

Одні, діставшись пенсійного віку, крехтять і весь час скаржаться на здоров'я, а інші на болячки не зважають. Ротару, Білозір, Кудлай саме з тієї категорії, що з роками не старішають, а навпаки.

А для Віктора Павліка вона королева: 30-річна Катерина Репяхова досі має “неідеальне тіло” після пластики

Тоді як старший на 28 років за дружину Віктор Павлік вважає Катю Репяхову ідеальною красунею, блогерка вирішила продемонструвати свої невдалі ракурси. Краще б вона цього не робила!

Довге волосся та стрункий стан: Святослав Вакарчук пригадав, як виглядала його мати 49 років тому й сьогодні

Відомий український артист за роки свого життя встиг прославитись на всю країну. Як виглядає найголовніша жінка в його житті, яка народила та виховала зірку?