facebook

“Ніщо не могло мене зупинити”: Соломія Вітвіцька заради зустрічі з коханим чоловіком здолала купу перешкод

Соломія Вітвіцька вирішила сама вручити коханому Олексію Ситайлу відремонтоване авто. Заради цього здолала шлях до Запоріжжя, а потім подалася у Донецькому напрямку.

44-річна ведуча каналу 1+1 Соломія Вітвіцька похвалилася в мережі Інстаграм, що спромоглася зустрітися та обійняти коханого Олексу. Ще й автівку привезла, таку необхідну його підрозділу.

Соломія Вітвіцька відвідала коханого на Донеччині

Мужня жінка не побоялася відвідати прифронтову територію. Коли постала необхідність забрати з ремонту автомобіль й доставити до підрозділу коханого чоловіка, Соломія жодної миті не сумнівалася й відбула в небезпечну подорож.

Соломія Вітвіцька відвідала коханого на Донеччині

Звісно, дуже кортіло ще раз обійняти Олексія, адже востаннє бачилися у Львові під час його відпустки. Як з’ясувалося, придбати квитки на потяг до Запоріжжя – дуже складна справа. Люди їдуть та їдуть.

Врешті дісталася обласного центру. Далі забрала відремонтовану машину, сіла за кермо й натиснула на газ. Вітвіцькій треба було здолати шлях у Курахівському напрямку. На це пішло близько 3 годин.

Соломія Вітвіцька відвідала коханого на Донеччині

Ведучу вразили розбиті дороги на Дніпровщині та купа КПП вздовж шляху. А ще велика неупорядкована черга на перевірку всіх тих, хто прибуває до прифронтового міста. Та зупинятися закохана зірка не збиралася. Врешті вона втрапила до Покровського району. А невдовзі відбулася довгоочікувана зустріч із бойфрендом: Соломія підсумувала:

“Дорога до лінії зіткнення і довгоочікувані обійми. Війна забрала у нас багато, але ми все одно є одне в одного”.

Історія Вітвіцької неабияк вразила і надихнула підписників Інстаграму ведучої. Подружка Світлана Тарабарова розчулилася до сліз. Ольга Цибульська визнала:

“Соль, ти вогонь!”

Інші коментатори зійшлися на думці, що “Соломія – сильна й неймовірна жінка”.

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?