“Будьте взаємно красивими!”: як Ліні Костенко та Аді Роговцевій вдається зберігати шарм у свої 94 і 87 років

Належність до вікової категорії 80 чи навіть 90+ не є перешкодою для того, щоб залишатися іконою стилю чи прикладом для наслідування. Ада Роговцева та Ліна Костенко давно довели це.

Вони були іконами краси та стилю свого часу. Жінки з усієї країни копіювали їхню манеру одягатися, зачіски, стиль, а чоловіки проводжали їх зачудованими поглядами. І зараз, попри поважний вік, ними захоплюються, вони є прикладами для наслідування. Вони — яскравий приклад того, як навіть у 80 чи 90 років залишатися красивими і впевненими в собі. Вони — це Ліна Костенко та Ада Роговцева. У чому ж секрет видатних літераторки та акторки?

Попри те, що зовнішність і її атрибути змінювались з часом, залишалось у стилі Костенко та Роговцевої щось незмінне, стале, те, що робило їх впізнаваними і вирізняло серед інших. У Ліни Костенко — це неслухняні кучері, акуратно укладені назад, шалики і масивні прикраси, схильність до вибору синіх, голубих відтінків у одязі та прикрасах. У Ади Роговцевої — це коротка зачіска, платинове волосся, схильність до вибору світлих, пастельних тонів.

Ліна Костенко і Ада Роговцева розкрили секрети своєї краси та стилю
Ліна Костенко і Ада Роговцева розкрили секрети своєї краси та стилю

Коли Костенко чи Роговцеву запитують про секрети краси, чи про те, чи слідкують вони за модою, як доглядають за собою, обидві наголошують, що жодних особливих секретів не мають. Адже, справді, креми, дієти та ін., усе це — другорядне. Головне, що робить Аду та Ліну іконами стилю — це природний шарм, харизма, впевненість у собі й любов до життя, яку видно неозброєним оком, а ще — непохитний характер. Саме ці риси формують цілісний образ і саме вони роблять Ліну Костенко та Аду Роговцеву жінками-символами.

Ада Роговцева всіх українських захисників вважає рідними
Ліна Костенко і Ада Роговцева розкрили секрети своєї краси та стилю

Попри вік, вони залишаються достатньо активними, як в професії, так і в соціальному житті, допомагають захисникам чи займаються благодійністю. Саме непохитність поглядів, інтерес до життя і випромінюване добро роблять Роговцеву і Костенко красивими. Ось і весь секрет. Сама Ліна Василівна висловила його так:

І якби на те моя воля,
написала б я скрізь курсивами:
— Так багато на світі горя,
люди, будьте взаємно красивими!

Популярне

Схожі статті

Де сьогодні Віктор Андрієнко, український батько “Шоу довгоносиків”: він тривалий час працював на росіян

Сьогодні Віктор Андрієнко — це не просто актор, а людина, яка пройшла складний шлях, залишившись улюбленцем глядачів різних поколінь — як тих, хто пам'ятає "Шоу довгоносиків", так і молоді.

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.