“Ой, смереко”: Максим Галкін заспівав українські пісні на великому музичному фестивалі – зал аплодував!

Шоумен Максим Галкін заспівав українську пісню в Латвії на великому музичному фестивалі, чим зміг зірвати купу аплодисментів та привернув увагу багатьох українців.

Російський шоумен Максим Галкін на початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чітко висловив свою думку та підтримав українців і після цього поїхав до Ізраїлю разом зі своєю дружиною Аллою Пугачовою та дітьми – Лізою та Гаррі.

Після цього Галкін постійно показує свою позицію та засуджую вчинки росії, що не сподобалось на його батьківщині та після цього шоумен отримав статус «іноземного агента». Гуморист не засмучується, лише кожного разу, коли згадує цю ситуацію – жартує та підкреслює свій статус.

Останніми вихідними в Латвії проходив великий музичний фестиваль у довжину в два дні, на який було запрошено українських зірок, іноземних та російських, але лише тих, хто засудив агресію росії. Організатором фестивалю стала Лайма Вайкуле, яка активно підтримує Україну.

На цю подію були запрошені Алла Пугачова та її чоловік Максим Галкін – Примадонна виглядала бездоганна у свої 75 років, на що не змогли не звернути увагу прихильники, яких шокувала зірка.

Сам Максим Галкін теж вразив глядачів та прихильників. Під час свого гумористичного виступу в Юрмалі, шоумен заспівав значущу українську пісню “Ой, смереко”. У залі на той час перебували українські зірки – у кадр потрапив відомий Андрій Данилко у звичному для себе образі.

“Смерека” пісня Любомира Якима, що була написана у далеких 60-х роках, а переспівували її у тисячах різних варіаціях. Головне – що пісня знайома точна кожному українцю. Тож, Максим Галкін знав, що його спів приверне на себе увагу – цим шоумен знову висловив свою позицію в підтримку України.

Проте, це вже неперший раз, коли Максим Галкін розмовляє українською – красивою, солов’їною мовою. У цьому місяці шоумен провів українську весілля в Італії, на якому був у якості ведучого.

Гуморист не лише жартував на “болючі” теми українців, а й ще співав відомі наші пісні – відому легендарну пісню Софії Ротару “Одна калина”. Розкішне весілля відгуляли разом із українським співаком Монатіком.

Максим Галкін заспівав українською мовою в Латвії
Максим Галкін заспівав українською мовою в Латвії

Популярне

Схожі статті

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.

Всі ми родом з дитинства: як виглядали зірки у безтурботні шкільні роки — Монатік, Полякова, Надя Дорофєєва

У кожного з цих зірок дитинство було різним, та всі несуть із собою мрії, які з'являлися саме в ту пору. І сьогодні цікаво озирнутися на їх минуле та побачити, як тодішні амбіції втілилися в життя.