facebook

“Сива борода, а мудрість не дана?”: Потап, Влад Яма та інші красені-бородачі, у яких в ребра б’ють “бісики”

Відомі українські зірки, хоч і стали популярними, час від часу дивують своєю поведінкою. Пригадуємо найгучніші "приколи" від вітчизняних артистів.

Одні з найвідоміших артистів українського шоубізнесу мають не лише світлі історії у своїй біографії. Навіть дорослі люди часом роблять таке, що багатьом може здаватись дивним. Пояснення їхнім діям знайти важко. Пригадуємо найгучніші скандали за участі Влада Ями, Олексія Потапенка та актора Остапа Ступки. Деякі з цих історій гучно пролунали на всю країну.

Влад Яма

Скандал за участі відомого українського хореографа Влада Ями
Скандал за участі відомого українського хореографа Влада Ями

Відомий український хореограф поїхав з України на самому початку повномасштабної війни, через що і потрапив у гучний скандал. Користувачі мережі активно критикують артиста, адже той не відповідає на питання про те, чому вирішив залишити рідну країну у важкі часи. Ба більше, підписники знаменитості не розуміють, як він може спокійно вести особистий блог, мало згадуючи про війну.

Остап Ступка

Український актор Остап Ступка навесні 2023 року потрапив у ДТП у Києві
Український актор Остап Ступка навесні 2023 року потрапив у ДТП у Києві

А ось відомий український актор і нащадок Богдана Ступки все ще живе в Україні, втім без скандалів не обійшлось. Навесні 2023 року актор потрапив у ДТП. Автомобіль чоловіка врізався у припарковану машину. За кермом Остап Ступка перебував у нетверезому стані, а тому його судили й тримали під домашнім арештом.

Потап

Український продюсер і репер Потап втратив прихильність багатьох шанувальників
Український продюсер і репер Потап втратив прихильність багатьох шанувальників

Відомий український продюсер і репер Олексій Потапенко останні три роки активно критикується суспільством. Втім, черговий гучний скандал спричинив той факт, що артист втратив прихильність великої кількості шанувальників. У квітні Потап виступив у німецькому клубі, який відомий проросійською позицією. Це стало причиною гучного скандалу.

Популярне

Схожі статті

Роздає автографи та керує елітним авто: Олена Кравець потурає примхам 8-річного сина. Прогресивне виховання

Життя знаменитостей часто схоже на казку: розкішні будинки й автомобілі та звісно ж, слава. Але що відбувається, коли дитина виростає в такій атмосфері й мріє про власну зірковість ще в юному віці? 

Раніше чутки про роман відкидала, а зараз переймається його серцем: Злата Огнєвіч хоче побачення з Хливнюком

Іноді сценічні образи та пісні так влучно відображають внутрішній світ артистів, що починаєш асоціювати їх із реальністю. Така доля спіткала Злату Огнєвіч з Андрієм Хливнюком.

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.