facebook

Відправили дітей від гріха подалі: чим займаються в США нащадки Каті Осадчої, Віктора Павліка, Остапа Ступки

Катя Осадча, Віктор Павлік, Остап Ступка нині перебувають в Україні. А ось їхні діти знаходяться далеко за межами рідної країни. Як живеться зірковим нащадкам за океаном?

Син Каті Осадчої

Первісток ведучої народився, коли матусі було всього 19 років. Тож нині Ілля Поліщук уже студент. Хлопцю минув 21 рік, і він відразу по закінченні школи вступив до престижного вишу в Мериленді. Тож до Києва навідується дуже рідко.

Де перебуває син Каті Осадчої

Цьогоріч ні на Великдень, ні на літні канікули відвідати маму та менших братів не приїжджав. Ілля подає великі надії в ІТ-сфері й вже закінчив 3 курс. Катерина запевняє, що після отримання диплома нащадок обов’язково повернеться й працюватиме на користь України.

Син Віктора Павліка

Нещодавно з’ясувалося, що первісток Віктора Павліка Олександр, якого татусь практично не виховував, нині перебуває в Техасі. На початку повномасштабного вторгнення чоловік записався до ТрО і начебто підписав контракт на 3 роки.

Де перебуває син Віктора Павліка

Та вже згодом вигулькнув разом із сином Давидом в містечку Остін. 39-річний зірковий нащадок, який на відміну від татка живе в одному шлюбі 15 років, продовжує музичні вправи й за океаном. Називає свою команду “сучасним українським рок-гуртом з Остіна”. А за репертуаром далеко не ходить – робить кавери на відомі пісні свого батька.

Син Остапа Ступки

Дмитро Ступка, вихований легендарним дідусем Богданом Сильвестровичем, запевняє, що на момент повномасштабного вторгнення перебував за кордоном і не мав можливості прилетіти до Києва. То й подався в абсолютно протилежний бік – до Америки.

Де перебуває син Остапа Ступки

З Дмитром були його дружина та донька Богдана. З Поліною Ступка-наймолодший згодом розлучився і знайшов собі до пари іншу українку. Постійної роботи чоловік не має, перебиваючись випадковими заробітками. Дмитро скаржиться на дуже високі каліфорнійські ціни.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.