Донька Фреймут – українсько-британська красуня Злата Мітчелл, приїхала до України та гуляє рідними вуличками

18-річна донька Ольги Фреймут заявилась, що хоче повернутися до України – Злата Мітчелл вже на Батьківщині та гуляє рідними вуличками, де відчуває себе "вдома".

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут має трьох дітей – Злата Мітчелл та Валерій і Євдокія, які були народжені від іншого чоловіка.

Так склалось, що юна Ольга мала можливості поїхати на навчання за кордон, тоді у Лондоні, столиці Британії, вона зустріла майбутнього батька Злати, до якого спочатку відносила рівнодушно, хлопець довгий час намагався привернути увагу майбутньої зірки і це вдалось не з першого разу.

Потім юна Фреймут все ж таки закохалась у юнака та невдовзі пара зіграла весілля. У недовгому шлюбі в них народилась Злата, яка тепер носить прізвище свого батька – Ніла Мітчелла.

Донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл повернулась до України
Донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл повернулась до України

Старша донька Ольги більшу частину життя живе за кордоном – Британія та в переважності США. 18-річна Злата навчалась у коледжі та улітку стала випускницею, за плечими дівчинки декілька різних навчальних закладів та як зізнавалась матуся Фреймут, іноді їй було самій складно перенести характер донечки. Далі телеведуча розповідає, що на Злату чекає нове життя – університет та початок нової біографії.

Сама Фреймут на початку повномасштабного вторгнення покинула Україну разом із маленькими дітьми і зараз перебуває у Британії. Зірка небагато розповідає про себе та своє життя, але іноді ділиться красунею-донечкою Євдокією та її досягненнями.

А от Злата Мітчелл нещодавно заявила у своєму блозі, що планує повернутися до України і невдовзі у дівчинки з’явились фото з вечірньої прогулянки Львовом у її блозі, а далі – Майдан незалежності у столиці та салони краси, де напевно донька Фреймут наводила красу.

Злата не розповіла свої плани з приводу України та як довго планує перебувати чи взагалі приїхала та пару днів всього. Свої фотографії дівчинка підписала просто, лаконічно та зрозуміло: “Вдома”.

Донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл повернулась до України
Донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл повернулась до України

Дівчинка насолоджувалась атмосферною літньою прогулянкою та вуличними музикантами, що зустрілись їй на дорозі, чим і поділилась вона у своєму блозі.

Популярне

Схожі статті

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.

Всі ми родом з дитинства: як виглядали зірки у безтурботні шкільні роки — Монатік, Полякова, Надя Дорофєєва

У кожного з цих зірок дитинство було різним, та всі несуть із собою мрії, які з'являлися саме в ту пору. І сьогодні цікаво озирнутися на їх минуле та побачити, як тодішні амбіції втілилися в життя.