facebook

Донька Кузьми Скрябіна показалася в “лежачому стані” в ліжку та зізналася, що захворіла: “Інтоксикація”

Донька Кузьми Скрябіна Марія-Барбара Кузьменко сповістила про прикрість, яка з нею сталася. Дівчина в останній день відпустки прихворіла. Довелося рятуватися спеціальною водичкою.

Де і з ким відпочивала, Марія-Барбара Кузьменко на загал не сповістила. Лише показалася в Інстаграм-Сторіз у ліжку посеред білого дня, тримаючи в руках пляшку лікувальної води РЕО. Саме таку вживають для зменшення інтоксикації.

Донька Скрябіна поскаржилася, що отруїлася. Найприкріше те, що це сталося в останній день відпустки. Лише трішки не дотягнула. Тепер усі приємні враженні від відпочинку беззастережно зіпсовано.

Донька Кузьми Скрябіна захворіла у відпустці

Звісно, це не найстрашніший діагноз, який Барбара мала за життя. З дитинства дівчинка потерпала від акне. Проблеми зі шкірою у неї почалися в 10-річному віці. Батьки показали дитину десяткам косметологів та дерматологів. Відвідували ендокринологів та гінекологів.

Кількість методів лікування, які довелося випробувати на собі бідолашці, просто зашкалює. Окрім доглядових процедур були й ін’єкційні та лазерні. Довелося вдаватися до нетрадиційної медицини.

Донька Кузьми Скрябіна захворіла у відпустці

А ще Барбара змушена була пережити низку переливань крові, чисток, пілінгів. Результатів не було. Навпаки ситуація погіршувалася, оскільки висипи на обличчі почали рубцюватися.

Лише через 6 років ходіння по суцільних колах пекла Кузьменко врешті потрапила на прийом до празької клініки. Там їй призначили системні ретиноїди. І – о диво! – з’явилися перші ознаки одужання. За рік сталася ремісія, і про проблему можна було забути.

Звісно, довелося працювати над постакне та позбуватися рубців. Але ж шкіра врешті стала чистою і гладенькою! Донька музиканта саме тому й вирішила стати дерматологинею, щоб допомагати людям.

Черга на прийом до Барбари Андріївни розписана наперед. У 26 років розпочався рецидив, але дівчина зустріла його напоготові й сама призначила собі відповідний курс лікування. Тож нині знову в ремісії.

Популярне

Схожі статті

Я у захваті від вигляду та смаку цієї випічки: домашнє печиво “Крила янгола” цілком виправдовує свою назву

Печиво "Крила янгола" — це легкий, ніжний і повітряний десерт, що нагадує повітряні крила. Завдяки своїй хрусткій скоринці та м'якому безе всередині, печиво стає чудовим доповненням до чаю або кави.

Святослав Вакарчук показав свою доньку Діану: дівчина отримала все найкраще від свого зіркового тата (ФОТО)

У відомого українського артиста Святослава Вакарчука підростає двоє маленьких дітей. Втім, є у знаменитості і старша спадкоємиця від першого шлюбу.

Тіні Кароль пригадали давнє минуле: здивовані, що за цю пісню поп-діві не соромно. Мабуть, забула про неї

У сучасному світі, де інтернет є всемогутнім архіваріусом минулого, витягнути щось з небуття – справа одного кліку. Тут не допоможуть ні нові досягнення, ні свіжа репутація.